Giriş Kayıt
Tobias Lauterberg

Tobias Lauterberg (52)


Oyuncu

Tobias Lauterberg, 22 Ekim 1964 Neubrandenburg, German Democratic Republic [bugünkü Federal Republic of Almanya] doğumlu oyuncu. Kızım ve Ben (2011), Elveda Berlin (2016), Mein Blind Date mit dem Leben (2017), Ich bin dann mal weg (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1964
Doğum Yeri: Neubrandenburg, German Democratic Republic [bugünkü Federal Republic of Almanya]
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Çeşitli    
2017 Komedi Çeşitli 7.1 811
2016 52 Komedi Çeşitli 5.5 162

Elveda Berlin
2016 52 Komedi Çeşitli 7.1 2,965
2016 52 Dram Oyuncu 4.8 28
2016 52 Biyografi Oyuncu 6.4 3,132
2016 52 Western Çeşitli 5.9 629
2015 51 Aksiyon Oyuncu 5.3 45,982
2015 51 Komedi Çeşitli 6.2 585

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 51 Macera Oyuncu 6.6 209,435
2015 51 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 24,415
2014 50 Komedi Çeşitli 6.4 40,748
2013 49 Komedi Çeşitli 5.5 2,734

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 49 Biyografi Çeşitli 6.2 32,287
2012 48 Aksiyon Çeşitli 5.8 3,151
2012 48 Dram Çeşitli 5.7 7,721
2012 48 Macera Oyuncu 4.8 214

Anonim
2011 47 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.9 35,918

Kızım ve Ben
2011 47 Komedi Çeşitli 6.4 7,393

Aşkın Son Mevsimi
2009 45 Biyografi Çeşitli 7.0 15,489

Operasyon Valkyrie
2008 44 Dram Çeşitli 7.1 196,187

80 Günde Devr-i Alem
2004 40 Aksiyon Çeşitli 5.8 73,028
2004 40 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 494
2004 40 Dram Çeşitli 5.7 313

Anatomi 2
2003 39 Korku Taşıma Bölümü 5.1 3,090

Piyanist
2002 38 Biyografi Taşıma Bölümü 8.5 552,769
2002 38 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 646
2002 38 Aksiyon Taşıma Bölümü    

Joe Ve Max
2002 38 Biyografi Taşıma Bölümü    

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 37 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 3,192

Rita Efsanesi
2000 36 Dram Taşıma Bölümü 7.0 1,808
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017