Giriş Kayıt
Scott Lautanen

Scott Lautanen


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Scott Lautanen, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı. CSI: Miami 1 (2002), Moonlight (2007), (2004) CSI: NY (2004), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Kenneth Lautanen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yönetmen 7.7 21,831
2005 Komedi Yönetmen 7.9 119,677
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,213

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.4 46,020
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 26,602
1996 Dram Yönetmen 7.5 13,091
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017