Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Scott Lautanen

Scott Lautanen


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Scott Lautanen, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. CSI: Miami 1 (2002), Moonlight (2007), (2004) CSI: NY (2004), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Kenneth Lautanen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yönetmen 7.7 21,588
2005 Komedi Yönetmen 7.9 115,550
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 37,460

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.4 45,124
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 26,027
1996 Dram Yönetmen 7.5 12,876
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017