Giriş Kayıt
Scott Lautanen

Scott Lautanen


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Scott Lautanen, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı. CSI: Miami 1 (2002), Moonlight (2007), (2004) CSI: NY (2004), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Kenneth Lautanen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yönetmen 7.7 22,093
2005 Komedi Yönetmen 7.9 122,984
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 39,152

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.4 47,162
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 27,260
1996 Dram Yönetmen 7.5 13,331
Dizi Altyazıları
Vikings (17,695) Black Mirror (5,756) The Flash (4,884) Shameless (4,400) Supernatural (3,146) The Big Bang Theory (2,992) The Blacklist (1,628) Star Trek: Discovery (1,491) Knightfall (1,242) Black Lightning (1,221)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018