Giriş Kayıt
Scott Lautanen

Scott Lautanen


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Scott Lautanen, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı. CSI: Miami 1 (2002), Moonlight (2007), (2004) CSI: NY (2004), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Kenneth Lautanen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yönetmen 7.7 21,781
2005 Komedi Yönetmen 7.9 119,045
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,045

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.4 45,824
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 26,495
1996 Dram Yönetmen 7.5 13,039
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017