Giriş Kayıt
Scott Lautanen

Scott Lautanen


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Scott Lautanen, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı. CSI: Miami 1 (2002), Moonlight (2007), (2004) CSI: NY (2004), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Kenneth Lautanen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yönetmen 7.7 22,240
2005 Komedi Yönetmen 7.9 124,214
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 39,562

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.4 47,679
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 27,565
1996 Dram Yönetmen 7.5 13,424
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018