Giriş Kayıt
Scott Lautanen

Scott Lautanen


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Scott Lautanen, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı. CSI: Miami 1 (2002), Moonlight (2007), (2004) CSI: NY (2004), (1996) The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Kenneth Lautanen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yönetmen 7.7 21,976
2005 Komedi Yönetmen 7.9 121,833
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,746

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.4 46,690
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 27,011
1996 Dram Yönetmen 7.5 13,226
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017