Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Charlotte Laustsen

Charlotte Laustsen


Makyaj

Charlotte Laustsen, makyaj. Daha İyi Bir Dünyada (2010), In China They Eat Dogs (1999), Çaylak Kasaplar (2003), Kardeşler (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlotte Lausten
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 6.3 77
2014 Dram Makyaj 6.7 852
2014 Dram Makyaj 7.8 1,966
2012 Komedi Makyaj 5.2 174
2011 Makyaj 5.8 424
2011 Komedi Makyaj 5.9 1,944

Daha İyi Bir Dünyada
2010 Dram Makyaj 7.7 33,160

Her Şey Güzel Olacak
2010 Dram Makyaj 6.2 695
2010 Dram Makyaj 8.5 11,908
2009 Aile Makyaj 5.9 113
2008 Komedi Makyaj 6.0 164
2008 Komedi Makyaj 6.0 215
2007 Dram Makyaj 6.5 475

Düğünden Sonra
2006 Dram Makyaj 7.8 26,354
2006 Suç Makyaj 5.8 735
2005 Dram Makyaj 6.4 316
2005 Aile Makyaj 5.3 171

Kardeşler
2004 Dram Makyaj 7.6 9,586

Çaylak Kasaplar
2003 Komedi Makyaj 7.3 14,673
2003 Aile Makyaj 6.1 271
2002 Dram Makyaj 7.4 655
2001 Komedi Makyaj 6.0 2,597
2001 Komedi Makyaj 5.1 496
2001 Komedi Makyaj 5.6 562
2000 Aile Makyaj 6.1 436

Bank
2000 Dram Makyaj 7.6 3,239

In China They Eat Dogs
1999 Aksiyon Makyaj 7.5 16,288
1999 Komedi Makyaj 6.9 3,224
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017