Giriş Kayıt
Jeremy Launais

Jeremy Launais


Kameraman

Jeremy Launais, kameraman. Kara Bomba (2009), Slow Burn (2000), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996), (2001) Bitirim İkili 2 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Kameraman 6.7 59,779

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Kameraman 6.0 43,928
2014 Komedi Kameraman 7.9 17,177

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 167,720
2011 Komedi Kameraman 4.2 2,462

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Kameraman 3.5 40,725

Delicious'un Yeteneği
2010 Dram Kameraman 5.8 1,589
2009 Korku Kameraman 3.9 1,643

Kara Bomba
2009 Aksiyon Kameraman 7.4 38,112

Acaip Bi Film
2008 Komedi Kameraman 1.9 77,650

İşte Spartalılar
2008 Komedi Kameraman 2.7 92,155

Destansı Bir Film
2007 Macera Kameraman 2.3 92,851

Kafein
2006 Komedi Kameraman 5.6 2,376

Buluşma Olayı
2006 Komedi Kameraman 2.7 52,021
2006 Komedi Kameraman    

Johnson Ailesi Tatilde
2004 Komedi Kameraman 4.3 5,989
2004 Suç Kameraman 8.7 71,696
2003 Suç Kameraman 7.1 737

Mike Gibi
2002 Komedi Kameraman 5.1 15,975

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Kameraman 6.6 169,823
2000 Gerilim Kameraman 5.0 537
2000 Dram Kameraman    
2000 Suç Kameraman 5.7 1,175
1998 Dram Kameraman 6.5 493
1998 Komedi Kameraman 6.8 22,610
1998 Komedi Kameraman 6.4 300

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Kameraman 7.3 234,223

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Kameraman 6.1 2,204
1995 Komedi Kameraman 7.1 7,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017