Giriş Kayıt
Peter Lauer

Peter Lauer


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Peter Lauer, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Chuck (2007), Forever (2014), Awkward. (2011), Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 7.6 1,843
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,207
2015 Komedi Yönetmen 7.8 10,800
2014 Komedi Yönetmen 6.5 975
2014 Dram Yönetmen 7.7 6,120
2014 Komedi Yönetmen 5.9 701
2014 Dram Yönetmen 8.3 46,786
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 5.4 557
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2012 Komedi Yönetmen 7.4 25,549
2011 Komedi Yönetmen 7.6 39,538
2010 Komedi Yönetmen 7.5 1,355
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Yönetmen 7.8 16,131
2009 Macera Yönetmen 6.2 713
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 115,890
2007 Komedi Yönetmen 8.0 1,245

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yönetmen 8.4 49,486

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Yönetmen
7.8 21,786
2003 Komedi Yönetmen 8.9 237,956
2003 Komedi Yönetmen 8.1 36,644
2003 Komedi Yönetmen 8.7 42,965
2001 Komedi Yönetmen 8.4 213,732
2001 Aksiyon Senarist    

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 104,916

Şöhret
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 21,762
1992 Komedi Yönetmen 8.4 8,180
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018