Giriş Kayıt
Peter Lauer

Peter Lauer


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Peter Lauer, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Chuck (2007), Forever (2014), Dead Like Me (2003), Awkward. (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 708
2015 Komedi Yönetmen 7.6 1,843
2015 Komedi Yönetmen 6.9 999
2015 Komedi Yönetmen 7.7 7,149
2014 Komedi Yönetmen 6.5 975
2014 Dram Yönetmen 7.7 5,642
2014 Komedi Yönetmen 5.9 701
2014 Dram Yönetmen 8.3 43,487
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 5.4 557
2012 Komedi Yönetmen 7.4 23,591
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Komedi Yönetmen 7.6 38,016
2010 Komedi Yönetmen 7.5 1,355
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2010 Aksiyon Yönetmen 7.8 15,701
2009 Macera Yönetmen 6.2 713
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 111,396
2007 Komedi Yönetmen 8.0 1,245

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yönetmen 8.4 46,738

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Yönetmen
7.9 21,116
2003 Komedi Yönetmen 9.0 220,697
2003 Komedi Yönetmen 8.2 35,498
2003 Komedi Yönetmen 8.7 37,478
2001 Komedi Yönetmen 8.4 201,774
2001 Aksiyon Senarist    

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 99,808

Şöhret
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 20,893
1992 Komedi Yönetmen 8.4 8,066
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017