Giriş Kayıt
Peter Lauer

Peter Lauer


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Peter Lauer, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Chuck (2007), Forever (2014), Dead Like Me (2003), Awkward. (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 7.6 1,843
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,114
2015 Komedi Yönetmen 7.8 8,211
2014 Komedi Yönetmen 6.5 975
2014 Dram Yönetmen 7.7 5,833
2014 Komedi Yönetmen 5.9 701
2014 Dram Yönetmen 8.3 44,835
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 5.4 557
2012 Komedi Yönetmen 7.4 24,271
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Komedi Yönetmen 7.6 38,647
2010 Komedi Yönetmen 7.5 1,355
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2010 Aksiyon Yönetmen 7.8 15,935
2009 Macera Yönetmen 6.2 713
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 113,098
2007 Komedi Yönetmen 8.0 1,245

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yönetmen 8.4 47,804

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Yönetmen
7.9 21,376
2003 Komedi Yönetmen 8.9 226,854
2003 Komedi Yönetmen 8.2 35,907
2003 Komedi Yönetmen 8.7 39,474
2001 Komedi Yönetmen 8.4 207,028
2001 Aksiyon Senarist    

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 102,129

Şöhret
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 20,893
1992 Komedi Yönetmen 8.4 8,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017