Giriş Kayıt
Peter Lauer

Peter Lauer


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Peter Lauer, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Chuck (2007), Forever (2014), Awkward. (2011), Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 7.6 1,843
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,207
2015 Komedi Yönetmen 7.8 9,633
2014 Komedi Yönetmen 6.5 975
2014 Dram Yönetmen 7.7 5,982
2014 Komedi Yönetmen 5.9 701
2014 Dram Yönetmen 8.3 45,738
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 5.4 557
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2012 Komedi Yönetmen 7.4 24,846
2011 Komedi Yönetmen 7.6 39,039
2010 Komedi Yönetmen 7.5 1,355
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Yönetmen 7.8 16,052
2009 Macera Yönetmen 6.2 713
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 114,371
2007 Komedi Yönetmen 8.0 1,245

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yönetmen 8.4 48,560

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Yönetmen
7.8 21,560
2003 Komedi Yönetmen 8.9 231,932
2003 Komedi Yönetmen 8.1 36,258
2003 Komedi Yönetmen 8.7 41,087
2001 Komedi Yönetmen 8.4 209,901
2001 Aksiyon Senarist    

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 103,493

Şöhret
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 21,548
1992 Komedi Yönetmen 8.4 8,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017