Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Peter Lauer

Peter Lauer


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Peter Lauer, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Chuck (2007), Forever (2014), Awkward. (2011), Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 661
2015 Komedi Yönetmen 7.6 1,831
2015 Komedi Yönetmen 6.9 999
2015 Komedi Yönetmen 7.7 6,947
2014 Komedi Yönetmen 6.5 975
2014 Dram Yönetmen 7.7 5,586
2014 Komedi Yönetmen 5.9 701
2014 Dram Yönetmen 8.3 43,091
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 5.4 557
2012 Komedi Yönetmen 7.4 23,371
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Komedi Yönetmen 7.7 37,844
2010 Komedi Yönetmen 7.5 1,355
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2010 Aksiyon Yönetmen 7.8 15,692
2009 Macera Yönetmen 6.2 713
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 110,932
2007 Komedi Yönetmen 8.0 1,245

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yönetmen 8.4 46,429

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Yönetmen
7.9 21,060
2003 Komedi Yönetmen 9.0 218,904
2003 Komedi Yönetmen 8.2 35,393
2003 Komedi Yönetmen 8.7 37,027
2001 Komedi Yönetmen 8.4 200,169
2001 Aksiyon Senarist    

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 99,134

Şöhret
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 20,893
1992 Komedi Yönetmen 8.4 8,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017