Giriş Kayıt
Peter Lauer

Peter Lauer


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Peter Lauer, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Chuck (2007), Forever (2014), Awkward. (2011), Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.2 732
2015 Komedi Yönetmen 7.6 1,843
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,207
2015 Komedi Yönetmen 7.8 10,109
2014 Komedi Yönetmen 6.5 975
2014 Dram Yönetmen 7.7 5,994
2014 Komedi Yönetmen 5.9 701
2014 Dram Yönetmen 8.3 46,185
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 5.4 557
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2012 Komedi Yönetmen 7.4 25,175
2011 Komedi Yönetmen 7.6 39,270
2010 Komedi Yönetmen 7.5 1,355
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Yönetmen 7.8 16,064
2009 Macera Yönetmen 6.2 713
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 114,998
2007 Komedi Yönetmen 8.0 1,245

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yönetmen 8.4 48,909

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Yönetmen
7.8 21,653
2003 Komedi Yönetmen 8.9 234,387
2003 Komedi Yönetmen 8.1 36,416
2003 Komedi Yönetmen 8.7 41,903
2001 Komedi Yönetmen 8.4 211,246
2001 Aksiyon Senarist    

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 104,032

Şöhret
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 21,762
1992 Komedi Yönetmen 8.4 8,180
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018