Giriş Kayıt
Winnie Lau

Winnie Lau (45)


Oyuncu, Müzisyen

Winnie Lau, 24 Temmuz 1971 Hong Kong doğumlu oyuncu, müzisyen. Chao ji xue xiao ba wang (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Hsiao-hui Liu | Lau Siu Wai
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 38 Belgesel    
2004 33 Komedi Oyuncu 5.2 254
1993 22 Aksiyon Oyuncu 5.9 767
1992 21 Komedi Oyuncu 6.8 82
1991 20 Dram Oyuncu
Müzik
6.3 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017