Giriş Kayıt
Andy Lau

Andy Lau (55)


Oyuncu, Yapımcı

Lau Fok Wing, 27 Eylül 1961 Tai Po, Hong Kong doğumlu oyuncu, yapımcı. Kirli İşler (2002), Parlayan Hançerler (2004), Savaş Kralları (2007), Vahşi Günler (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lau Fok Wing
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1961
Doğum Yeri: Tai Po, Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Andy T.W. Lau | Tak-wah Lau | Dehua Liu
Takma İsmi: Wah Jai
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
9.2 (20 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çin Seddi
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,068
2016 55 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.7 62
2016 55 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.7 774
2016 55 Komedi Oyuncu    
2015 54 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,223
2015 54 Romantik Yapımcı
Oyuncu
7.4 2,164
2015 54 Dram Oyuncu 6.3 351
2015 54 Aksiyon Oyuncu 5.2 387

Büyük Usta
2013 52 Aksiyon 6.5 25,295
2013 52 Komedi Oyuncu    
2013 52 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.2 1,933
2013 52 Komedi Oyuncu 6.5 2,127
2013 52 Aksiyon Oyuncu    

Soğuk Savaş
2012 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,901

Sade Bir Hayat
2011 50 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.6 4,027
2011 50 Dram Oyuncu 2.4 5,264
2011 50 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   

İntikam Savaşçıları
2011 50 Aksiyon Oyuncu    

Dedektif Dee ve Gizemli Alev
2010 49 Aksiyon Oyuncu    
2010 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 680

Efeler
2010 49 Aksiyon Yapımcı 6.6 749

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 48 Dram Oyuncu 5.0 2,422

Look for a Star
2009 48 Romantik Oyuncu 5.6 473

Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi
2008 47 Aksiyon Oyuncu    

Savaş Kralları
2007 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 23,052
2007 46 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.0 434

Koruma
2007 46 Suç Oyuncu 7.3 4,007

Hayalet Dalgalar
2006 45 Dram Yapımcı 6.7 1,430

Taktikler Savaşı
2006 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,338
2006 45 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.7 103
2006 45 Komedi Yapımcı 7.7 2,145
2006 45 Dram Yapımcı 6.2 107
2006 45 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.2 121
2005 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 333
2005 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 171
2005 44 Komedi Oyuncu 6.7 694

Parlayan Hançerler
2004 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 94,167
2004 43 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,513
2004 43 Komedi Oyuncu 6.2 720
2004 43 Animasyon Oyuncu    
2004 43 Dram Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
6.3 1,128
2004 43 Komedi 5.2 254
2004 43 Romantik Oyuncu 5.4 449
2003 42 Komedi Oyuncu 6.5 358

Kirli İşler 3
2003 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,802
2003 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,264
2003 42 Romantik Oyuncu 5.3 376
2002 41 Dram Oyuncu 7.2 705

Kirli İşler
2002 41 Suç Oyuncu 8.1 95,242
2002 41 Komedi Oyuncu 6.8 608
2001 40 Romantik Yapımcı
Oyuncu
6.2 278
2001 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.0 5,689
2001 40 Komedi Oyuncu 6.7 1,306
2000 39 Dram Yapımcı
Oyuncu
Müzik
   
2000 39 Romantik Oyuncu 6.8 1,055
2000 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,372
1999 38 Gerilim Oyuncu 6.6 238

Zaman Tükeniyor 1
1999 38 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,388

The Conmen in Vegas
1999 38 Oyuncu 5.5 238
1998 37 Komedi Oyuncu 6.1 395
1998 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 325
1997 36 Gerilim Oyuncu 6.4 437

Made in Hong Kong
1997 36 Suç Yapımcı    
1996 35 Oyuncu 5.8 44
1996 35 Aksiyon Oyuncu    
1996 35 Oyuncu    
1995 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 386
1995 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 264
1994 33 Macera Oyuncu    
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 278

Altın Yumruk 2
1994 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 34,923

3 Silahşör
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.2 243

Ay Savaşçıları
1993 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 711
1993 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 767
1992 31 Oyuncu 6.0 230
1992 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 120
1992 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 101
1991 30 Komedi Oyuncu 7.0 197
1991 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 584
1991 30 Aksiyon Oyuncu    
1991 30 Oyuncu 6.7 225
1991 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 400
1991 30 Suç Oyuncu 5.1 83
1991 30 Aksiyon Oyuncu 5.7 206
1991 30 Oyuncu 5.8 76
1991 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,785
1991 30 Komedi Oyuncu 7.1 1,461

Vahşi Günler
1990 29 Suç Oyuncu 7.6 12,203

Island of Fire
1990 29 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,465
1990 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 26
1990 29 Komedi Oyuncu 5.7 198
1990 29 Aksiyon Oyuncu    
1990 29 Komedi Oyuncu 5.8 70
1989 28 Komedi Oyuncu    
1989 28 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,234
1989 28 Aksiyon Oyuncu 5.1 120
1989 28 Dram Oyuncu 5.6 37
1989 28 Komedi Oyuncu 4.3 29
1989 28 Oyuncu 6.2 22
1989 28 Aksiyon Oyuncu    
1989 28 Aksiyon Oyuncu    
1989 28 Oyuncu 6.9 270
1988 27 Komedi Oyuncu    

Gözyaşlarının Geçtiği Gibi
1988 27 Suç Oyuncu 7.1 5,706
1988 27 Komedi Oyuncu 5.7 121
1988 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 293
1988 27 Dram Oyuncu 7.2 96
1988 27 Oyuncu 6.2 46
1988 27 Oyuncu 6.5 89
1988 27 Oyuncu 6.9 67

Lai Shi, Çin'deki Son Hadım
1988 27 Dram Oyuncu    
1987 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 442
1987 26 Aksiyon Oyuncu 5.6 43
1987 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 403
1986 25 Aksiyon Oyuncu 5.8 239
1985 24 Suç Oyuncu 7.2 96

Twinkle, Twinkle, Lucky Stars
1985 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,550
1983 Aksiyon Oyuncu 8.4 178
1983 22 Oyuncu 6.7 29
1982 21 Dram Oyuncu 7.8 458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017