Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Steve Latshaw

Steve Latshaw (57)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Steve Latshaw, 13 Ağustos 1959 Decatur, Illinois, ABD doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yapımcı. Command Performance (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Decatur, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Vic Savage
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 53 Korku Yönetmen
Senarist
2.7 224
2009 50 Aksiyon Senarist 5.7 2,723
2007 48 Bilim-Kurgu Senarist    

Işık Hızı
2006 47 Aksiyon Senarist    
2004 45 Korku Senarist 2.7 1,181

Kıyamet Ateşi
2002 43 Aksiyon Senarist 3.6 1,209
2001 42 Dram Senarist 3.2 484
2001 42 Aksiyon Senarist 3.1 353
2000 Aksiyon Senarist 2.9 173

Ölümün Eşiğinde
1999 40 Macera Senarist    
1999 40 Senarist 5.2 65
1993 34 Korku Yönetmen
Yapımcı
   
1988 Macera Oyuncu 6.5 815
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017