Giriş Kayıt
Ray Laska

Ray Laska (67)


Oyuncu

Ray Laska, 24 Ağustos 1949 East Chicago, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. The Man Who Saw Tomorrow (1981), (2015) Manson Family Vacation (2015), (2008) The Human Contract (2008), (1997) Executive Target (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1949
Doğum Yeri: East Chicago, Hindistanna, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 66 Komedi Oyuncu 5.8 1,530
2014 Dram Oyuncu 6.4 5,289
2013 64 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 59 Dram Oyuncu 5.2 1,576
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,650
2002 53 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 249
2001 52 Korku Oyuncu    

Büyük Kaos
2000 51 Aksiyon Oyuncu 4.8 337
1997 48 Aksiyon Oyuncu 4.6 900
1996 47 Aksiyon Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,339
1993 44 Aksiyon Oyuncu    

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,772

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,734
1981 32 Biyografi Oyuncu 6.1 839

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,632
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,015
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,480
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017