Giriş Kayıt
Eric H. Lasher

Eric H. Lasher (57)


Kameraman

Eric H. Lasher, 20 Şubat 1960 Burlingame, California, ABD doğumlu kameraman. Teksas Katliamı 2 (1986), 3 Küçük Ninja (1992), Guyver (1991), Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1960
Doğum Yeri: Burlingame, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Eric Lacher | Eric Lasher
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Doktoru
2002 42 Komedi Kameraman 5.2 92
2002 42 Gerilim Kameraman 4.6 201
1999 39 Komedi Kameraman 2.5 2,340
1998 38 Komedi Kameraman    
1998 Gerilim Kameraman 5.9 37
1998 38 Gerilim Kameraman 3.9 69
1997 Aksiyon Kameraman 4.3 85
1997 37 Komedi Kameraman 5.8 283
1997 37 Dram Kameraman 4.4 178
1997 37 Aksiyon Kameraman 4.3 110
1996 Aksiyon Kameraman    
1994 34 Aksiyon Kameraman 6.0 2,474
1993 33 Korku Kameraman 5.9 10,832

3 Küçük Ninja
1992 32 Aksiyon Kameraman 5.2 17,531
1992 32 Animasyon Kameraman 3.7 1,569
1991 Korku Kameraman 4.3 1,003
1991 31 Komedi Kameraman    
1991 31 Bilim-Kurgu Kameraman 4.8 3,667
1991 31 Suç Kameraman    
1990 Fantastik Kameraman    

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Kameraman 8.0 17,103
1988 28 Komedi Kameraman 5.5 556

Teksas Katliamı 2
1986 26 Komedi Kameraman 5.6 21,804

Marslı İstilacılar
1986 26 Korku Kameraman 5.5 5,874
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017