Giriş Kayıt
Steffen Wiedemann Larsen

Steffen Wiedemann Larsen


Kameraman

Steffen Wiedemann Larsen, kameraman. Cinayet (2007), Borgen (2010), (2013) Antboy (2013), (2010) Hiçbir Şey Tam Olarak Kötü Değildir (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steffen W. Larsen | Steffen Wiedeman Larsen | Stef
Boyu: 2.05 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Kameraman 5.3 1,332

Hiçbir Şey Tam Olarak Kötü Değildir
2010 Dram Kameraman 7.1 869
2010 Dram Kameraman 8.5 12,224
2009 Dram Kameraman 6.8 151

Dansçılar
2008 Dram Kameraman 5.9 326

Karla'nın Dünyası
2007 Komedi Kameraman 5.5 132
2007 Komedi Kameraman 4.3 158

Cinayet
2007 Suç Kameraman 8.4 18,763
2006 Dram Kameraman 6.6 666
2006 Suç Kameraman    
2005 Aile Kameraman 5.3 171
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017