Giriş Kayıt
Steffen Wiedemann Larsen

Steffen Wiedemann Larsen


Kameraman

Steffen Wiedemann Larsen, kameraman. Cinayet (2007), Borgen (2010), (2013) Antboy (2013), (2010) Hiçbir Şey Tam Olarak Kötü Değildir (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steffen W. Larsen | Steffen Wiedeman Larsen | Stef
Boyu: 2.05 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 5.1 163
2013 Macera Kameraman 5.3 1,332

Hiçbir Şey Tam Olarak Kötü Değildir
2010 Dram Kameraman 7.1 869
2010 Dram Kameraman 8.5 13,149
2009 Dram Kameraman 6.8 151

Dansçılar
2008 Dram Kameraman 5.9 326

Karla'nın Dünyası
2007 Komedi Kameraman 5.5 132
2007 Komedi Kameraman 4.3 158

Cinayet
2007 Suç Kameraman 8.4 19,696
2006 Dram Kameraman 6.6 666
2006 Suç Kameraman    
2005 Aile Kameraman 5.3 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017