Giriş Kayıt
Jonas Larsen

Jonas Larsen (45)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jonas Larsen, 27 Ocak 1972 Copenhagen, Danimarka doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı. "Tabatha's Salon Takeover" (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Mads 'Jojo' Larsen
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 44 Komedi Yapımcı    
2014 Komedi Çeşitli 7.4 363
2014 42 Komedi Çeşitli    
2012 40 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2011 39 Komedi Yapım Yöneticisi    
2011 39 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 368
2011 39 Komedi Çeşitli    
2010 38 Komedi Yapım Yöneticisi    
2003 Game-Show Yapımcı 5.6 16,019
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017