Giriş Kayıt
Estelle Larrivaz

Estelle Larrivaz


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Estelle Larrivaz, oyuncu, senarist, yönetmen. Sessizlik Yemini (2003), (1996) Irma Vep (1996), (2010) The Chameleon (2010), (1994) Ayrılık (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayvan Cenneti
2012 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 72
2010 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Sessizlik Yemini
2003 Dram Oyuncu 5.8 845
2000 Komedi Oyuncu 4.3 865

Herkes Kendi Kedisini Arar
1996 Komedi Oyuncu 6.9 2,862
1996 Komedi Oyuncu 7.0 3,608
1996 Komedi Oyuncu 7.3 60

Ayrılık
1994 Dram Oyuncu 7.1 782
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017