Giriş Kayıt
Estelle Larrivaz

Estelle Larrivaz


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Estelle Larrivaz, oyuncu, senarist, yönetmen. Sessizlik Yemini (2003), (1996) Irma Vep (1996), (2010) The Chameleon (2010), (1994) Ayrılık (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayvan Cenneti
2012 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 72
2010 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Sessizlik Yemini
2003 Dram Oyuncu 5.8 845
2000 Komedi Oyuncu 4.3 865

Herkes Kendi Kedisini Arar
1996 Komedi Oyuncu 6.9 2,862
1996 Komedi Oyuncu 7.0 3,608
1996 Komedi Oyuncu 7.3 60

Ayrılık
1994 Dram Oyuncu 7.1 782
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017