Giriş Kayıt
Denis Larouche

Denis Larouche


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Denis Larouche, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Takedown (2000), Özgürlük Şarkısı (2000), Home of the Giants (2007), İçimdeki Katil (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dennis Larouche
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İçimdeki Katil
2010 Suç Dublör 6.1 29,441
2007 Suç Dublör 6.3 580
2003 Komedi Dublör 5.4 380

One Tree Hill 5
2003 Dram Dublör 7.7 60,451

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.8 31,695
2000 Suç Dublör 6.3 5,936

Özgürlük Şarkısı
2000 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 710

Günah Tohumu 2
1999 Korku Dublör 4.6 13,185
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804
1998 Dublör
Sanat Bölümü
5.8 84
1998 Aksiyon Dublör 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Dublör 6.6 28,665
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017