Giriş Kayıt
Denis Larouche

Denis Larouche


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Denis Larouche, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Takedown (2000), Özgürlük Şarkısı (2000), Home of the Giants (2007), İçimdeki Katil (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dennis Larouche
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İçimdeki Katil
2010 Suç Dublör 6.1 30,579
2007 Suç Dublör 6.3 580
2003 Komedi Dublör 5.4 380

One Tree Hill 5
2003 Dram Dublör 7.7 63,845

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.8 33,805
2000 Suç Dublör 6.3 5,936

Özgürlük Şarkısı
2000 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 710

Günah Tohumu 2
1999 Korku Dublör 4.6 13,761
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804
1998 Dublör
Sanat Bölümü
5.8 84
1998 Aksiyon Dublör 6.1 95

Dawson's Creek 5
1998 Dram Dublör 6.6 30,209
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018