Giriş Kayıt
Vincent Laresca

Vincent Laresca (44)


Oyuncu

Vincent Laresca, 21 Ocak 1974 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. İmparator (2002), The Twilight Zone (2002), Forever Mine (1999), Juice (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1974
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Vincent LaResca
Takma İsmi: Vinnie the kid
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.9 7,829

Sıcak Takip
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 42,318
2014 40 Dram Oyuncu 5.7 954

Büyük Kumar
2013 39 Suç Oyuncu 5.6 56,455
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,819

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 500,134
2011 37 Dram Oyuncu 6.7 982

Akılalmaz
2010 36 Dram Oyuncu 7.1 78,128

Şeytan
2010 36 Dram Oyuncu 6.2 116,550
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324

Gözcü
2008 34 Suç Oyuncu 6.1 44,234
2008 34 Biyografi Oyuncu 5.2 3,260
2008 34 Komedi Oyuncu 5.7 53,908

Kayıp Yaşamlar
2007 33 Komedi Oyuncu 6.4 827

Şöhret
2006 32 Biyografi Oyuncu 5.4 4,130

Rehine
2006 32 Biyografi 6.9 92,853
2006 32 Suç Oyuncu 5.7 7,349

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 206,435
2005 31 Komedi Oyuncu 7.6 194,358
2005 Komedi Oyuncu 8.0 93,853

Dogtown'ın Lordları
2005 31 Biyografi Oyuncu 7.1 47,635

Koç Carter
2005 31 Dram Oyuncu 7.3 104,650

Göklerin Hakimi
2004 30 Biyografi Oyuncu 7.5 293,403
2003 Macera Oyuncu 7.5 13,525

Hollywood Polisleri
2003 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 33,139
2002 28 Aksiyon Oyuncu    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 47,813
2002 Fantastik Oyuncu 7.3 3,671

İmparator
2002 28 Suç Oyuncu 6.0 6,741
2001 27 Dram Oyuncu 7.4 162,203
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 158,961

Karanlıktan Önce
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.3 21,709

Hayvan Fabrikası
2000 26 Suç Oyuncu 6.6 11,191

Kusursuz
1999 25 Komedi Oyuncu 6.4 14,751
1999 25 Suç Oyuncu 5.3 1,858

Yan Odadan Melodiler
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 4,134

Şeytanın Avukatı
1997 23 Dram Oyuncu 7.5 288,046

Güçlüler Bölgesi
1997 23 Suç Oyuncu 6.9 76,135

Gerçek Sarışın
1997 23 Komedi Oyuncu 6.0 3,475
1996 22 Biyografi Oyuncu 6.9 17,371

Romeo ve Juliet
1996 22 Dram Oyuncu 6.8 186,352

Ortak
1996 22 Komedi Oyuncu 6.0 6,140

Sinifta olay var
1996 22 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,141

Uç Noktalar
1996 22 Suç Oyuncu 6.1 14,225
1996 22 Komedi Oyuncu 6.6 1,318
1996 22 Dram Oyuncu 3.8 886

Para Treni
1995 21 Aksiyon Oyuncu 5.6 35,006
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,587

Kötü Polis
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 32,812
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 19,720
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,576
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018