Giriş Kayıt
Vincent Laresca

Vincent Laresca (43)


Oyuncu

Vincent Laresca, 21 Ocak 1974 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. İmparator (2002), The Twilight Zone (2002), Forever Mine (1999), Juice (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1974
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Vincent LaResca
Takma İsmi: Vinnie the kid
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.8 6,193

Sıcak Takip
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 38,241
2014 40 Dram Oyuncu 5.7 954

Büyük Kumar
2013 39 Suç Oyuncu 5.6 53,822
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,319

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 470,031
2011 37 Dram Oyuncu 6.7 982

Akılalmaz
2010 36 Dram Oyuncu 7.1 74,446

Şeytan
2010 36 Dram Oyuncu 6.3 108,721
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324

Gözcü
2008 34 Suç Oyuncu 6.1 41,667
2008 34 Biyografi Oyuncu 5.2 3,258
2008 34 Komedi Oyuncu 5.7 51,630

Kayıp Yaşamlar
2007 33 Komedi Oyuncu 6.4 827

Şöhret
2006 32 Biyografi Oyuncu 5.4 4,130

Rehine
2006 32 Biyografi 6.9 90,031
2006 32 Suç Oyuncu 5.7 7,349

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 188,628
2005 31 Komedi Oyuncu 7.6 183,141
2005 Komedi Oyuncu 8.0 89,410

Dogtown'ın Lordları
2005 31 Biyografi Oyuncu 7.1 45,211

Koç Carter
2005 31 Dram Oyuncu 7.2 97,219

Göklerin Hakimi
2004 30 Biyografi Oyuncu 7.5 276,407
2003 Macera Oyuncu 7.5 12,752

Hollywood Polisleri
2003 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 31,980
2002 28 Aksiyon Oyuncu    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,505
2002 Fantastik Oyuncu 7.3 3,671

İmparator
2002 28 Suç Oyuncu 6.0 6,570
2001 27 Dram Oyuncu 7.4 154,688
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,028

Karanlıktan Önce
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.3 21,294

Hayvan Fabrikası
2000 26 Suç Oyuncu 6.6 10,722

Kusursuz
1999 25 Komedi Oyuncu 6.4 14,751
1999 25 Suç Oyuncu 5.3 1,858

Yan Odadan Melodiler
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 4,134

Şeytanın Avukatı
1997 23 Dram Oyuncu 7.5 270,463

Güçlüler Bölgesi
1997 23 Suç Oyuncu 6.9 72,247

Gerçek Sarışın
1997 23 Komedi Oyuncu 6.0 3,475
1996 22 Biyografi Oyuncu 6.9 16,387

Romeo ve Juliet
1996 22 Dram Oyuncu 6.8 174,954

Ortak
1996 22 Komedi Oyuncu 6.0 6,140

Sinifta olay var
1996 22 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,722

Uç Noktalar
1996 22 Suç Oyuncu 6.1 14,225
1996 22 Komedi Oyuncu 6.6 1,318
1996 22 Dram Oyuncu 3.8 886

Para Treni
1995 21 Aksiyon Oyuncu 5.6 32,673

Kötü Polis
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 30,788
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 17,723
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,021
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017