Giriş Kayıt
Vincent Laresca

Vincent Laresca (43)


Oyuncu

Vincent Laresca, 21 Ocak 1974 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. İmparator (2002), The Twilight Zone (2002), Forever Mine (1999), Juice (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1974
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Vincent LaResca
Takma İsmi: Vinnie the kid
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.8 5,713

Sıcak Takip
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 37,292
2014 40 Dram Oyuncu 5.9 813

Büyük Kumar
2013 39 Suç Oyuncu 5.6 53,364
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,221

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 464,410
2011 37 Dram Oyuncu 6.7 982

Akılalmaz
2010 36 Dram Oyuncu 7.1 73,508

Şeytan
2010 36 Dram Oyuncu 6.3 107,123
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324

Gözcü
2008 34 Suç Oyuncu 6.1 41,222
2008 34 Biyografi Oyuncu 5.1 3,195
2008 34 Komedi Oyuncu 5.7 51,242

Kayıp Yaşamlar
2007 33 Komedi Oyuncu 6.4 827

Şöhret
2006 32 Biyografi Oyuncu 5.4 4,130

Rehine
2006 32 Biyografi 6.9 89,458
2006 32 Suç Oyuncu 5.7 7,349

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 185,811
2005 31 Komedi Oyuncu 7.6 181,373
2005 Komedi Oyuncu 8.0 88,759

Dogtown'ın Lordları
2005 31 Biyografi Oyuncu 7.1 44,782

Koç Carter
2005 31 Dram Oyuncu 7.2 95,876

Göklerin Hakimi
2004 30 Biyografi Oyuncu 7.5 272,890
2003 Macera Oyuncu 7.5 12,613

Hollywood Polisleri
2003 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 31,797
2002 28 Aksiyon Oyuncu    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,142
2002 Fantastik Oyuncu 7.3 3,671

İmparator
2002 28 Suç Oyuncu 6.0 6,570
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 151,095
2001 27 Dram Oyuncu 7.4 152,827

Karanlıktan Önce
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.3 21,086

Hayvan Fabrikası
2000 26 Suç Oyuncu 6.6 10,722

Kusursuz
1999 25 Komedi Oyuncu 6.4 14,751
1999 25 Suç Oyuncu 5.3 1,858

Yan Odadan Melodiler
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 4,134

Şeytanın Avukatı
1997 23 Dram Oyuncu 7.5 266,829

Güçlüler Bölgesi
1997 23 Suç Oyuncu 6.9 71,391

Gerçek Sarışın
1997 23 Komedi Oyuncu 6.0 3,475
1996 22 Biyografi Oyuncu 6.9 16,293

Romeo ve Juliet
1996 22 Dram Oyuncu 6.8 172,726

Ortak
1996 22 Komedi Oyuncu 6.0 6,140

Sinifta olay var
1996 22 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,470

Uç Noktalar
1996 22 Suç Oyuncu 6.1 14,225
1996 22 Komedi Oyuncu 6.6 1,318
1996 22 Dram Oyuncu 3.8 886

Para Treni
1995 21 Aksiyon Oyuncu 5.6 32,673

Kötü Polis
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 30,441
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 17,398
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,787
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017