Giriş Kayıt
Catherine Lapoujade

Catherine Lapoujade


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

Catherine Lapoujade, yapım yöneticisi, yapımcı, yapım tasarımcısı, oyuncu. Kuzey Faresi (2005), Duvar (1983), Sahte Kahraman (1996), Série noire (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuzey Faresi
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 4,421

Gizli Ajanlar
2004 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.5 3,836
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 619
2001 Aile Yapım Yöneticisi 5.2 683
2000 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.2 1,498
2000 Suç Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.3 579

Sahte Kahraman
1996 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 2,128
1987 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 990
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 937
1986 Dram Yapımcı 6.5 324
1986 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.2 851

Müfettiş Lavardin
1986 Suç Yapım Tasarımcısı
Yapım Yöneticisi
6.6 801
1985 Suç Yapım Yöneticisi 6.6 1,044
1983 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 2,654

Çile
1982 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 1,752

Sakin Yolculuk
1980 Dram Yapım Yöneticisi 8.3 476
1979 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 1,546
1975 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 12
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017