Giriş Kayıt
Joe Lanza

Joe Lanza (46)


Oyuncu

Joe Lanza, 20 Nisan 1923 Thompsonville, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Virgin Sacrifice (1959) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1923
Doğum Yeri: Thompsonville, Connecticut, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzen Ev
1958 35 Komedi Oyuncu 6.7 5,965
1958 35 Dram Oyuncu 6.4 666
1957 34 Dram Oyuncu 6.6 374
1956 33 Müzik Oyuncu 5.7 259
1956 33 Komedi Oyuncu 6.1 746

Çingenenin Aşkı
1956 33 Dram Oyuncu 6.0 323
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,709) Live by Night (6,079) Hidden Figures (5,458) Rogue One (4,894) Split (4,591) Paterson (3,812) Assassin's Creed (3,765) Patriots Day (3,579) Allied (3,264) Passengers (1,519)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017