Giriş Kayıt
Joe Lanza

Joe Lanza (46)


Oyuncu

Joe Lanza, 20 Nisan 1923 Thompsonville, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Virgin Sacrifice (1959) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1923
Doğum Yeri: Thompsonville, Connecticut, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzen Ev
1958 35 Komedi Oyuncu 6.7 5,965
1958 35 Dram Oyuncu 6.4 666
1957 34 Dram Oyuncu 6.6 374
1956 33 Müzik Oyuncu 5.7 259

Çingenenin Aşkı
1956 33 Dram Oyuncu 6.0 323
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017