Giriş Kayıt
Yorgos Lanthimos

Yorgos Lanthimos (43)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Yorgos Lanthimos, 13 Ekim 1973 Athens, Yunanistan doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Istakoz (2015), Köpek Dişi (2009), Alpler (2011), O kalyteros mou filos (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yorgos Lanthimos
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Athens, Yunanistan
Burcu: Terazi
8.8 (11 Oy)
  • Currently 176.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.3 403
2017 Yönetmen    

Istakoz
2015 42 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 123,649
2013 40 Belgesel Yönetmen 6.2 131

Alpler
2011 38 Dram Senarist
Yapımcı
Yönetmen
6.4 5,682

Tayyareci
2010 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 4,396

Köpek Dişi
2009 36 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 51,529
2005 32 Dram Yönetmen
Senarist
5.2 506
2001 28 Komedi Yönetmen 5.3 654
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017