Giriş Kayıt
Paul Langton

Paul Langton (67)


Oyuncu

Paul Langton, 17 Nisan 1913 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu. Kendi Kendine Küçülen Adam (1957), It! The Terror from Beyond Space (1958), (1945) They Were Expendable (1945), (1944) Thirty Seconds Over Tokyo (1944) gibi yapımlarla biliniyor.15 Nisan 1980 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1913
Ölüm Tarihi: 15 Nisan 1980
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevişenler
1964 51 Dram Oyuncu 6.1 239

Acemi Balıkçı
1964 51 Komedi Oyuncu 7.2 3,577
1964 51 Komedi Oyuncu 6.0 496

4 Teksaslı
1963 50 Western Oyuncu 5.6 2,407

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 49,040
1959 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 1,103
1959 46 Macera Oyuncu 4.7 266
1959 Komedi Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu    
1958 45 Korku Oyuncu 6.1 3,398
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,445
1957 Western Oyuncu 7.6 1,761
1957 44 Kara Film Oyuncu 6.0 245

Kendi Kendine Küçülen Adam
1957 44 Dram Oyuncu 7.7 11,875
1957 Komedi Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,594
1955 42 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,815
1955 42 Dram Oyuncu 6.9 2,359
1955 42 Kara Film Oyuncu 5.9 267
1955 Dram Oyuncu    
1954 Dram Oyuncu    
1953 40 Dram Oyuncu 5.9 225
1952 Dram Oyuncu 6.7 26
1949 Macera Oyuncu 8.0 1,338

Bir Şarkı Doğuyor
1948 35 Komedi Oyuncu 7.1 1,580

Yeşil Çayırlar
1947 34 Dram Oyuncu 6.4 1,435
1947 34 Suç Oyuncu 6.0 102
1946 33 Biyografi Oyuncu 6.5 1,629
1946 33 Dram Oyuncu 6.2 325
1945 32 Dram Oyuncu 7.3 6,051
1945 32 Komedi Oyuncu 6.0 190
1945 32 Gizem Oyuncu 6.3 174
1945 32 Komedi Oyuncu 7.4 3,857
1944 31 Dram Oyuncu 7.5 4,291
1943 30 Macera Oyuncu 7.2 3,673
1943 30 Savaş Oyuncu 6.6 571
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017