Giriş Kayıt
Margaret Langrick

Margaret Langrick (46)


Oyuncu

Margaret Langrick, 01 Ocak 1971 Kanada doğumlu oyuncu. Harry and the Hendersons (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1971
Doğum Yeri: Kanada
Diğer Bir İsmi: Maggie Sansom
Takma İsmi: Maggie
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlı Doğum günü
1989 18 Dram Oyuncu 6.3 265
1987 16 Komedi Oyuncu 5.9 26,389

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,247

Amerikalı Kuzenim
1985 14 Biyografi Oyuncu 6.4 462
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,227
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017