Giriş Kayıt
Margaret Langrick

Margaret Langrick (46)


Oyuncu

Margaret Langrick, 01 Ocak 1971 Kanada doğumlu oyuncu. Harry and the Hendersons (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1971
Doğum Yeri: Kanada
Diğer Bir İsmi: Maggie Sansom
Takma İsmi: Maggie
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlı Doğum günü
1989 18 Dram Oyuncu 6.3 265
1987 16 Komedi Oyuncu 5.9 25,292

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 8,933

Amerikalı Kuzenim
1985 14 Biyografi Oyuncu 6.4 462
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,128
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017