Giriş Kayıt
Hellmut Lange

Hellmut Lange (88)


Oyuncu

Hellmut Lange, 19 Ocak 1923 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. "John Klings Abenteuer" (1965) yapımıyla biliniyor.13 Ocak 2011 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1923
Ölüm Tarihi: 13 Ocak 2011
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Hellmuth Lange | Helmuth Lange | Helmut Lange
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 54 Biyografi Oyuncu 7.8 539
1970 47 Biyografi Oyuncu 8.0 79,570
1969 Macera Oyuncu 6.9 133
1967 44 Macera Oyuncu 5.2 58
1967 44 Dram Oyuncu 7.3 44
1966 43 Suç Oyuncu 6.4 14
1962 39 Dram Oyuncu 4.7 9
1961 38 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017