Giriş Kayıt
Hellmut Lange

Hellmut Lange (88)


Oyuncu

Hellmut Lange, 19 Ocak 1923 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. "John Klings Abenteuer" (1965) yapımıyla biliniyor.13 Ocak 2011 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1923
Ölüm Tarihi: 13 Ocak 2011
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Hellmuth Lange | Helmuth Lange | Helmut Lange
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 54 Biyografi Oyuncu 7.8 539
1970 47 Biyografi Oyuncu 8.0 79,039
1969 Macera Oyuncu 6.9 133
1967 44 Macera Oyuncu 5.2 58
1967 44 Dram Oyuncu 7.3 44
1966 43 Suç Oyuncu 6.4 14
1962 39 Dram Oyuncu 4.7 9
1961 38 Suç Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017