Giriş Kayıt
Sue Ane Langdon

Sue Ane Langdon (81)


Oyuncu

Sue Lookhoff, 08 Mart 1936 Paterson, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. The Cheyenne Social Club (1970), A Guide for the Married Man (1967), Frankie and Johnny (1966), The Rounders (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sue Lookhoff
Doğum Tarihi: 08 Mart 1936
Doğum Yeri: Paterson, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Sue Anne Langdon | Sue Ann Langdon
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 53 Komedi Oyuncu 7.0 21,947
1982 46 Komedi Oyuncu    
1982 46 Komedi Oyuncu 4.8 4,947
1980 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 2,180
1970 34 Komedi Oyuncu 6.9 3,092
1967 31 Komedi Oyuncu 6.8 1,998
1967 Komedi Oyuncu 8.0 1,743
1966 30 Komedi Oyuncu 5.7 1,267

Çılgın Adam
1966 30 Komedi Oyuncu 5.9 851
1965 29 Komedi Oyuncu 6.3 1,128
1964 28 Dram Oyuncu 5.9 1,921
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,480
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,313
1961 25 Komedi Oyuncu 7.1 741
1960 24 Dram Oyuncu 7.1 1,324
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,840
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,422
Film Altyazıları
Gold (4,003) Get Out (2,403) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,217) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,049) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,609) The Last Kingdom (2,514) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,530) Vikings (1,527) Supernatural (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017