Giriş Kayıt
Robert Lang

Robert Lang (70)


Oyuncu

Robert Lang, 24 Eylül 1934 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Othello (1965), Büyük Tren Soygunu (1979), (1997) Wilde (1997), (1978) Medusa (1978) gibi yapımlarla biliniyor.06 Kasım 2004 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1934
Ölüm Tarihi: 06 Kasım 2004
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Oyuncu    
2000 66 Komedi Oyuncu 6.3 417
1998 Dram Oyuncu    
1997 63 Biyografi Oyuncu 6.9 12,957

O Da Bir Ana!
1996 62 Dram Oyuncu 7.4 2,139
1996 62 Biyografi Oyuncu 7.1 2,685

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 60 Komedi Oyuncu 7.1 115,729
1993 59 Dram Oyuncu 6.0 1,782
1986 52 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.4 507
1985 Komedi Oyuncu 7.2 68

Büyük Tren Soygunu
1979 45 Macera Oyuncu 7.0 12,428

Medusa
1978 44 Dram Oyuncu 7.1 4,034
1977 43 Dram Oyuncu    

Cehennemde Randevu
1976 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,978
1974 40 Suç Oyuncu 5.7 1,236
1973 39 Gerilim Oyuncu 6.4 3,062

Kan Damlatan Ev
1971 37 Korku Oyuncu 6.6 3,296
1969 35 Dram Oyuncu 6.2 441
1965 31 Dram Oyuncu 7.3 1,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017