Giriş Kayıt
Richard Lang

Richard Lang (57)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Walter Richard Lang Jr., 27 Temmuz 1939 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Melrose Place 1 (1992), Kung-fu 1 (1972), Dağ Adamı (1980), Don't Go to Sleep (1982) gibi yapımlarla biliniyor.23 Nisan 1997 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Walter Richard Lang Jr.
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 1997
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 8,667

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,364
1987 48 Aile Yönetmen    
1986 47 Western Yönetmen    
1985 Suç Yönetmen    
1982 43 Korku Yapımcı
Yönetmen
6.8 624
1980 41 Komedi Yönetmen 5.2 667

Dağ Adamı
1980 41 Macera Yönetmen 6.4 1,481

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Yönetmen 6.5 6,964

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Yönetmen 7.8 3,897

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,616

Cici Kız
1969 30 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 10,425

Vahşi Hakikat
1968 29 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 2,179

Katil Peşinde
1968 29 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 1,367
1967 28 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 1,642
1967 28 Macera Yönetmen Asistanı 6.2 6,500

Neşeli Günler
1965 26 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.0 155,336

Kleopatra
1963 24 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 22,596

Soyguncular
1960 21 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 15,819
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017