Giriş Kayıt
Richard Lang

Richard Lang (57)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Walter Richard Lang Jr., 27 Temmuz 1939 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Melrose Place 1 (1992), Kung-fu 1 (1972), Dağ Adamı (1980), Don't Go to Sleep (1982) gibi yapımlarla biliniyor.23 Nisan 1997 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Walter Richard Lang Jr.
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 1997
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 9,051

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,182
1987 48 Aile Yönetmen    
1986 47 Western Yönetmen 6.4 637
1982 43 Korku Yapımcı
Yönetmen
6.8 624
1982 Suç Yönetmen 6.7 710
1980 41 Komedi Yönetmen 5.2 667

Dağ Adamı
1980 41 Macera Yönetmen 6.4 1,531

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Yönetmen 6.5 7,427

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Yönetmen 7.8 4,076

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,738

Cici Kız
1969 30 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 10,939

Vahşi Hakikat
1968 29 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 2,179

Katil Peşinde
1968 29 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 1,367
1967 28 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 1,642
1967 28 Macera Yönetmen Asistanı 6.2 6,639

Neşeli Günler
1965 26 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.0 161,350

Kleopatra
1963 24 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 23,682

Soyguncular
1960 21 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 16,439
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017