Giriş Kayıt
Alan Landsburg

Alan Landsburg (81)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Alan Landsburg, 10 Mayıs 1933 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu, yönetmen. Biography (1964) yapımıyla biliniyor.13 Ağustos 2014 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1933
Ölüm Tarihi: 13 Ağustos 2014
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 81 Oyuncu    
1994 61 Komedi 7.4 1,156
1986 53 Aile Yapımcı    

Jaws 3
1983 50 Korku Yapımcı 3.6 30,143
1983 50 Komedi Yapımcı 4.9 8,735
1981 48 Biyografi Yapımcı    
1978 45 Dram Yapımcı    
1977 44 Korku Yapımcı    
1976 Belgesel Yapımcı    
1968 35 Belgesel Senarist    
1964 Belgesel Senarist
Yapımcı
Yönetmen
   
Dizi Altyazıları
The Flash (8,824) Better Call Saul (6,826) Lucifer (3,956) American Gods (3,684) Fargo (3,628) Gotham (3,593) Twin Peaks (3,149) The 100 (2,971) 12 Monkeys (2,607) Supernatural (2,576)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017