Giriş Kayıt
Ray Landry

Ray Landry


Oyuncu

Ray Landry, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.4 3,008
2000 Biyografi Oyuncu    
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 14,200
1989 Animasyon Oyuncu 7.4 5,530
1989 Animasyon Oyuncu 6.3 722
1988 Komedi Oyuncu 5.9 2,679
1977 Korku Oyuncu 4.9 1,268
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018