Giriş Kayıt
Ray Landry

Ray Landry


Oyuncu

Ray Landry, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.4 3,008
2000 Biyografi Oyuncu    
1991 Komedi Oyuncu    
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 13,477
1988 Komedi Oyuncu 5.9 2,679
1977 Korku Oyuncu 4.9 1,268
Film Altyazıları
Live by Night (9,609) Why Him? (6,602) Rogue One (3,365) Resident Evil: The Final Chapter (3,344) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,115) Hidden Figures (2,018) Paterson (1,301) Split (1,244) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017