Giriş Kayıt
Rosalyn Landor

Rosalyn Landor (58)


Oyuncu

Rosalyn Landor, 07 Ekim 1958 Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Etki Altında (1990), (1968) The Devil Rides Out (1968), (2004) Teacher's Pet (2004), (1980) Hammer House of Horror (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1958
Doğum Yeri: Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Rosalind Landor
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 629
2004 46 Animasyon Oyuncu 5.8 1,253
1993 Animasyon Oyuncu    
1992 Suç Oyuncu    

Etki Altında
1990 32 Suç Oyuncu 6.2 5,847
1985 27 Macera Oyuncu    
1980 Dram Oyuncu 7.9 830
1973 15 Dram Oyuncu    
1968 10 Korku Oyuncu 7.1 5,408
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017