Giriş Kayıt
Vincent Landay

Vincent Landay


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Sault Ste. Marie, Ontario, Canada, Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada doğumlu yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. Tersyüz (2002), I'm Here (2010), Scenes from the Suburbs (2011), Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sault Ste. Marie, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Vince Landay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Yapımcı 8.1 219

Aşk
2013 Dram Yapımcı 8.0 393,740
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.3 1,802
2010 Kısa Metraj Yapımcı 7.9 6,391

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Yapımcı 6.8 90,917
2003 Belgesel Yapımcı    
2003 Müzik Yapımcı    

Tersyüz
2002 Komedi Yapımcı 7.7 151,107

İyi Bir Kız
2002 Komedi 6.5 39,242

İçgüdü
2001 Komedi 6.4 15,640

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Yapımcı 7.8 266,507

Yedi
1995 Suç 8.6 1,110,540

Red Rock Kasabası
1993 Suç Yapım Yöneticisi 7.0 15,901

Mavi Ay
1985 Komedi Çeşitli 7.6 14,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017