Giriş Kayıt
Les Landau

Les Landau


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Les Landau, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz (1993), The Iceman Cometh (1973), Weird Science (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Gerilim Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,125

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 44,599
1994 Komedi Yönetmen 6.9 2,631

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 38,799
1992 Macera Yönetmen 7.9 203

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,432

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.6 75,244

Hanedan
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 5,062
1978 Dram Yapımcı 5.2 866

Bozgun
1976 Dram 0 6.6 7,643
1975 Biyografi Çeşitli 6.8 344
1974 Komedi Çeşitli 6.0 723
1973 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.4 1,047
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017