Giriş Kayıt
Les Landau

Les Landau


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Les Landau, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz (1993), The Iceman Cometh (1973), (1995) Star Trek: Voyager (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Gerilim Yönetmen    
1997 Komedi Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 13,713
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 41,279

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 35,802
1992 Macera Yönetmen 7.9 203

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,334

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.6 69,255

Hanedan
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 4,663
1978 Dram Yapımcı 5.2 866

Bozgun
1976 Dram 0 6.6 7,315
1975 Biyografi Çeşitli 6.8 344
1974 Komedi Çeşitli 6.0 723
1973 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.4 1,047
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,276) Allied (11,414) Moana (7,086) Lion (5,446) Arrival (3,752) Hacksaw Ridge (3,181) Nocturnal Animals (2,936) Shut In (2,228) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,848)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017