Giriş Kayıt
Les Landau

Les Landau


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Les Landau, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz (1993), The Iceman Cometh (1973), Weird Science (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Gerilim Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,076

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 44,006
1994 Komedi Yönetmen 6.9 2,631

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 38,258
1992 Macera Yönetmen 7.9 203

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,295

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.6 74,238

Hanedan
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 4,978
1978 Dram Yapımcı 5.2 866

Bozgun
1976 Dram 0 6.6 7,643
1975 Biyografi Çeşitli 6.8 344
1974 Komedi Çeşitli 6.0 723
1973 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.4 1,047
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017