Giriş Kayıt
Les Landau

Les Landau


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Les Landau, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz (1993), The Iceman Cometh (1973), Weird Science (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Gerilim Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,860
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 42,245
1994 Komedi Yönetmen 6.9 2,607

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,742
1992 Macera Yönetmen 7.9 203

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,702

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.6 71,032

Hanedan
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 4,764
1978 Dram Yapımcı 5.2 866

Bozgun
1976 Dram 0 6.6 7,399
1975 Biyografi Çeşitli 6.8 344
1974 Komedi Çeşitli 6.0 723
1973 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.4 1,047
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017