Giriş Kayıt
Stuart Lancaster

Stuart Lancaster (80)


Oyuncu

Stuart Gage Lancaster, 30 Kasım 1920 Evanston, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. (1990) Makas Eller (1990), (1965) Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965), (1975) Supervixens (1975), (1979) Beneath the Valley of the Ultra-Vixens (1979) gibi yapımlarla biliniyor.22 Aralık 2000 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Stuart Gage Lancaster
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1920
Ölüm Tarihi: 22 Aralık 2000
Doğum Yeri: Evanston, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Stewart Lancaster | Stud Lancaster | Stu Lancaster
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman Dönüyor
1992 72 Aksiyon Oyuncu 7.0 239,329

Makas Eller
1990 70 Dram Oyuncu 7.9 394,962

Çıplak Silah
1988 68 Komedi Oyuncu 7.6 128,607
1981 61 Macera Oyuncu 2.6 258
1979 59 Komedi Oyuncu 5.7 2,328
1975 55 Komedi Oyuncu 6.1 3,699
1973 53 Western Oyuncu 4.2 292

Aşk Şatosu
1971 51 Aksiyon Oyuncu 4.7 95
1968 48 Gerilim Oyuncu 5.1 257
1967 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,759
1965 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,634
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018