Giriş Kayıt
Charles Lampkin

Charles Lampkin (76)


Oyuncu

Charles Lampkin, 17 Mart 1913 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Five (1951), (1985) Koza (1985), (1970) Watermelon Man (1970), (1981) First Monday in October (1981) gibi yapımlarla biliniyor.17 Nisan 1989 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1913
Ölüm Tarihi: 17 Nisan 1989
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koza
1985 72 Komedi Oyuncu 6.7 46,576
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,922
1981 68 Komedi Oyuncu 6.4 1,102

O'nun Çocuğu
1981 68 Komedi Oyuncu 6.4 4,288
1977 64 Dram Oyuncu 6.6 995
1975 62 Dram Oyuncu 6.8 563
1974 61 Suç Oyuncu 4.4 322
1974 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1970 57 Komedi Oyuncu 6.6 1,218
1970 Macera Oyuncu    

Cici Kız
1969 56 Komedi Oyuncu 7.2 10,488

Kibar Soyguncu
1968 55 Suç Oyuncu 7.0 17,377
1968 55 Dram Oyuncu 5.7 583

Örnek Mücadele
1966 53 Dram Oyuncu 6.4 2,216
1962 49 Western Oyuncu 5.2 52
1951 38 Dram Oyuncu 6.5 874
Dizi Altyazıları
The Flash (6,868) Into the Badlands (3,359) Black Sails (2,370) Legion (2,265) Vikings (1,779) Legends of Tomorrow (1,621) Arrow (1,603) 24: Legacy (1,598) Iron Fist (1,582) Game of Thrones (1,404)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017