Giriş Kayıt
Ed Lammi

Ed Lammi


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu

Ed Lammi, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Yapım Yöneticisi 8.1 83,377
1986 Dram Yapımcı    

Ölülerin Günü
1985 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 53,577
1985 Belgesel Yapım Yöneticisi 5.8 282
1984 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 8,232
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017