Giriş Kayıt
Ed Lammi

Ed Lammi


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu

Ed Lammi, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 8.1 82,760
1986 Dram Yapımcı    

Ölülerin Günü
1985 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 53,103
1985 Belgesel Yapım Yöneticisi 5.8 282
1984 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 8,072
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017