Giriş Kayıt
Ed Lammi

Ed Lammi


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu

Ed Lammi, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Yapım Yöneticisi 8.1 83,817
1986 Dram Yapımcı    

Ölülerin Günü
1985 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 53,971
1985 Belgesel Yapım Yöneticisi 5.8 282
1984 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 8,327
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017