Giriş Kayıt
Lloyd Lamble

Lloyd Lamble (94)


Oyuncu

Lloyd Lamble, 08 Şubat 1914 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. (1957) İblisin Kurbanları (1957), (1957) Quatermass 2 (1957), (1954) The Belles of St. Trinian's (1954), (1959) Behemoth the Sea Monster (1959) gibi yapımlarla biliniyor.10 Nisan 2008 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1914
Ölüm Tarihi: 10 Nisan 2008
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 61 Komedi Oyuncu 4.7 191
1973 59 Korku Oyuncu 5.9 1,419
1960 46 Dram Oyuncu 7.3 3,019
1960 46 Biyografi Oyuncu 7.1 572
1959 45 Dram Oyuncu 5.8 1,516
1958 44 Dram Oyuncu 7.1 1,426

İblisin Kurbanları
1957 43 Korku Oyuncu 7.6 8,364
1957 43 Dram Oyuncu 5.7 428
1957 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 2,497

Vatan Borcu
1956 42 Savaş Oyuncu 7.4 3,269

Çok Şey Bilen Adam
1956 42 Gerilim Oyuncu 7.5 44,918
1955 41 Dram Oyuncu 7.4 7,759
1954 40 Komedi Oyuncu 6.9 1,793
1953 39 Suç Oyuncu 6.2 53
1952 38 Gizem Oyuncu 5.4 54
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017