Giriş Kayıt
Dawn Lambing

Dawn Lambing


Oyuncu

Dawn Lambing, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 5.3 48
2010 Komedi Oyuncu 8.4 41,163

Barbarların İstilası
2003 Komedi Oyuncu 7.7 25,101
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,504

Çocuk Bakıcısı
1996 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,525) The Flash (5,554) Into the Badlands (3,379) Gotham (2,576) Fargo (1,986) The Blacklist (1,915) Game of Thrones (1,645) Vikings (1,523) The Last Kingdom (1,487) Billions (1,363)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017