Giriş Kayıt
Dawn Lambing

Dawn Lambing


Oyuncu

Dawn Lambing, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 5.3 48
2010 Komedi Oyuncu 8.4 43,912

Barbarların İstilası
2003 Komedi Oyuncu 7.7 25,101
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,504

Çocuk Bakıcısı
1996 Dram Oyuncu 5.7 839
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018