Giriş Kayıt
Jennifer Lamb

Jennifer Lamb


Dublör, Oyuncu

Jennifer Lamb, dublör, oyuncu. Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Orange Is the New Black (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Lamb Hewitt | Jennifer Hewitt | Jennifer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 427,702

Para Tuzağı
2016 Suç Dublör 6.5 80,481

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 89,382
2014 Aksiyon Dublör 7.0 224,519

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Dublör 7.5 115,874
2013 Komedi Dublör 8.2 235,520

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 595,148

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 102,705

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 501,468

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 292,204

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 78,819

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 120,008

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 268,904

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 79,152

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 55,380

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 107,483
2010 Aksiyon Dublör 5.6 79,537

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 138,725

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 159,811

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 165,413

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 44,062

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Dublör 6.6 160,153

Şüphe
2008 Dram Dublör 7.5 109,378

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 273,656

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 170,965

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 1,934,425

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836
2008 Aksiyon Dublör 6.7 327,907

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 372,107

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 144,821

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 88,360

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 72,145

Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 7.4 92,274
2005 Komedi Dublör 6.4 62,533

Çevirmen
2005 Gizem Dublör 6.4 91,058

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 93,781

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 471,186

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 90,802

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 19,358

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 70,377

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Dublör 7.6 93,571

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 234,869
2001 Dram Dublör 7.4 162,357

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 44,020

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 250,562
2000 Komedi Dublör 5.5 1,759

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 229,147

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 134,421

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Dublör 7.4 140,746
1999 Dram Dublör 6.8 11,832
1999 Suç Dublör 8.0 61,710

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 11,547

Seks Oyunları
1999 Dram Dublör 6.8 162,104

Beşik Sallanacak
1999 Dram Dublör 6.9 8,081

Aşk Mektubu
1999 Dram Oyuncu 6.2 31,963

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,542

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Gönüllü Rehine
1999 Suç Dublör    

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
8.1 623,949

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.1 145,705

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 6,014
1997 Suç Dublör 8.8 77,054

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Dublör 5.4 4,329

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 20,160

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 107,414

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225
1996 Suç Dublör 8.1 530,294

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 475,236

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Jüri
1996 Dram Dublör 5.6 15,141
1996 Gizem Dublör 4.8 3,046
1995 Komedi Dublör 6.2 59,394

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Dublör 6.8 23,332

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 10,380

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099
1994 Dram Dublör 6.5 24,741

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Dublör 5.7 9,821
1994 Komedi Dublör 5.4 8,627

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 43,192
Dizi Altyazıları
Westworld (12,071) La casa de papel (2,347) 12 Monkeys (1,987) Into the Badlands (1,710) Legion (1,695) The Expanse (1,482) Fear the Walking Dead (1,143) Colony (1,019) Vikings (988) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018