Giriş Kayıt
Jennifer Lamb

Jennifer Lamb


Dublör, Oyuncu

Jennifer Lamb, dublör, oyuncu. Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Orange Is the New Black (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Lamb Hewitt | Jennifer Hewitt | Jennifer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 388,173

Para Tuzağı
2016 Suç Dublör 6.5 76,461

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 87,640
2014 Aksiyon Dublör 7.0 221,327

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Dublör 7.5 113,093
2013 Komedi Dublör 8.2 230,570

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 587,821

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 101,682

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 494,050

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 288,390

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 77,525

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 118,236

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 265,154

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 78,150

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 54,724

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 105,970
2010 Aksiyon Dublör 5.6 78,952

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 136,349

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 158,820

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 163,446

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 43,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Dublör 6.6 158,823

Şüphe
2008 Dram Dublör 7.5 107,949

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 269,949

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 169,052

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 1,889,599

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836
2008 Aksiyon Dublör 6.7 323,304

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 366,299

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 143,380

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 87,758

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 71,545

Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 7.4 91,743
2005 Komedi Dublör 6.4 61,853

Çevirmen
2005 Gizem Dublör 6.4 90,351

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 92,806

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 462,396

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 89,980

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,725

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 69,262

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Dublör 7.6 92,252

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 230,516
2001 Dram Dublör 7.4 161,105

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 43,315

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 247,170
2000 Komedi Dublör 5.5 1,759

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 223,713

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 132,519

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Dublör 7.4 138,527
1999 Dram Dublör 6.8 11,475
1999 Suç Dublör 8.1 60,261

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Dublör 6.8 159,930

Beşik Sallanacak
1999 Dram Dublör 6.9 8,081

Aşk Mektubu
1999 Dram Oyuncu 6.2 31,180

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,542

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Gönüllü Rehine
1999 Suç Dublör    

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
8.2 609,289

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.1 144,033

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 6,014
1997 Suç Dublör 8.8 75,563

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Dublör 5.4 4,329

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 19,847

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 106,255

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225
1996 Suç Dublör 8.1 515,929

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 469,481

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Jüri
1996 Dram Dublör 5.6 14,136
1996 Gizem Dublör 4.8 3,046
1995 Komedi Dublör 6.2 58,656

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Dublör 6.8 23,061

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 10,380

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099
1994 Dram Dublör 6.5 24,380

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Dublör 5.7 9,821
1994 Komedi Dublör 5.4 8,627

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 41,432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018