Giriş Kayıt
Jennifer Lamb

Jennifer Lamb


Dublör, Oyuncu

Jennifer Lamb, dublör, oyuncu. Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Orange Is the New Black (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Lamb Hewitt | Jennifer Hewitt | Jennifer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 Suç Dublör 6.6 59,601

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 80,302
2014 Aksiyon Dublör 7.0 207,839

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Dublör 7.4 102,227
2013 Komedi Dublör 8.3 201,849

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 552,120

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,368

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 464,637

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 273,921

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 72,747

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 112,654

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.7 249,222

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 74,746

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 52,250

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 99,656
2010 Aksiyon Dublör 5.6 76,533

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 128,314

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 153,828

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 154,607

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 42,236

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Dublör 6.6 153,006

Şüphe
2008 Dram Dublör 7.5 102,122

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 255,517

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 160,254

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 1,743,543

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,452
2008 Aksiyon Dublör 6.7 306,933

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 344,074

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 136,576

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 84,876

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 68,841

Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 7.4 89,681
2005 Komedi Dublör 6.4 59,691

Çevirmen
2005 Gizem Dublör 6.4 87,298

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 88,473

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 427,122

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 86,084

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.8 18,161

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 71,059

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 64,917

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Dublör 7.6 87,994

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 216,346
2001 Dram Dublör 7.4 152,900

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 41,246

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 232,682
2000 Komedi Dublör 5.5 1,759

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 201,456

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 124,031

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Dublör 7.3 129,842
1999 Suç Dublör 8.1 55,040
1999 Dram Dublör 6.8 11,266

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Dublör 6.9 152,494

Beşik Sallanacak
1999 Dram Dublör 6.9 8,081

Aşk Mektubu
1999 Dram Oyuncu 6.1 29,768

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 71,278

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Gönüllü Rehine
1999 Suç Dublör    

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
8.2 560,779

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.1 138,259

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 5,849

Oz 1
1997 Suç Dublör 8.8 69,793

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Dublör 5.4 4,329

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.0 18,622

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 101,337

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225
1996 Suç Dublör 8.1 473,502

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 443,796

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Jüri
1996 Dram Dublör 5.6 14,136
1996 Gizem Dublör 4.8 3,046
1995 Komedi Dublör 6.2 55,998

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Dublör 6.7 22,039

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 10,380

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099
1994 Dram Dublör 6.5 22,981

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Dublör 5.7 9,821
1994 Komedi Dublör 5.3 8,304

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 39,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017