Giriş Kayıt
Jennifer Lamb

Jennifer Lamb


Dublör, Oyuncu

Jennifer Lamb, dublör, oyuncu. Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Orange Is the New Black (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Lamb Hewitt | Jennifer Hewitt | Jennifer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 402,518

Para Tuzağı
2016 Suç Dublör 6.5 78,286

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 88,552
2014 Aksiyon Dublör 7.0 223,037

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Dublör 7.5 114,623
2013 Komedi Dublör 8.2 233,146

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 591,977

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 102,258

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 497,643

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 290,564

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 78,226

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 119,146

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 267,231

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 78,650

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 55,066

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 106,767
2010 Aksiyon Dublör 5.6 79,280

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 137,816

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 159,388

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 164,464

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 43,788

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Dublör 6.6 159,569

Şüphe
2008 Dram Dublör 7.5 108,743

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 272,141

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 170,137

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 1,912,687

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836
2008 Aksiyon Dublör 6.7 325,496

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 369,367

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 144,166

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 88,062

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 71,895

Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 7.4 92,051
2005 Komedi Dublör 6.4 62,187

Çevirmen
2005 Gizem Dublör 6.4 90,664

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 93,331

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 466,686

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 90,425

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 19,254

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 69,889

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Dublör 7.6 92,875

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 232,881
2001 Dram Dublör 7.4 161,904

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 43,685

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 249,001
2000 Komedi Dublör 5.5 1,759

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 226,615

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 133,584

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Dublör 7.4 139,704
1999 Dram Dublör 6.8 11,475
1999 Suç Dublör 8.1 60,999

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Dublör 6.8 161,124

Beşik Sallanacak
1999 Dram Dublör 6.9 8,081

Aşk Mektubu
1999 Dram Oyuncu 6.2 31,857

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,542

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Gönüllü Rehine
1999 Suç Dublör    

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
8.1 618,579

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.1 144,887

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 6,014
1997 Suç Dublör 8.8 76,400

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Dublör 5.4 4,329

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 20,009

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 106,842

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225
1996 Suç Dublör 8.1 525,430

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 472,668

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Jüri
1996 Dram Dublör 5.6 14,136
1996 Gizem Dublör 4.8 3,046
1995 Komedi Dublör 6.2 59,051

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Dublör 6.8 23,193

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 10,380

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099
1994 Dram Dublör 6.5 24,575

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Dublör 5.7 9,821
1994 Komedi Dublör 5.4 8,627

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 41,763
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018