Giriş Kayıt
Jennifer Lamb

Jennifer Lamb


Dublör, Oyuncu

Jennifer Lamb, dublör, oyuncu. Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Orange Is the New Black (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Lamb Hewitt | Jennifer Hewitt | Jennifer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 294,830

Para Tuzağı
2016 Suç Dublör 6.5 68,752

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 82,956
2014 Aksiyon Dublör 7.0 212,258

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Dublör 7.4 105,965
2013 Komedi Dublör 8.3 210,930

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 564,556

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,697

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 474,488

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 278,451

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 74,469

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 114,650

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 254,979

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 75,935

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 53,046

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 101,889
2010 Aksiyon Dublör 5.6 77,307

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 130,746

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 155,448

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 157,884

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 42,667

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Dublör 6.6 154,974

Şüphe
2008 Dram Dublör 7.5 104,207

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 260,063

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 163,208

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 1,792,670

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836
2008 Aksiyon Dublör 6.7 312,621

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 351,493

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 138,730

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 86,000

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 69,644

Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 7.4 90,363
2005 Komedi Dublör 6.4 60,386

Çevirmen
2005 Gizem Dublör 6.4 88,277

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 90,071

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 439,090

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 87,391

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,481

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 66,354

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Dublör 7.6 89,401

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 220,985
2001 Dram Dublör 7.4 155,964

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 41,857

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 237,896
2000 Komedi Dublör 5.5 1,759

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 208,621

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 127,003

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Dublör 7.3 132,707
1999 Dram Dublör 6.8 11,475
1999 Suç Dublör 8.1 56,641

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Dublör 6.8 154,885

Beşik Sallanacak
1999 Dram Dublör 6.9 8,081

Aşk Mektubu
1999 Dram Oyuncu 6.1 30,429

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 72,285

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Gönüllü Rehine
1999 Suç Dublör    

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
8.2 577,551

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.1 140,179

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 5,849
1997 Suç Dublör 8.8 71,531

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Dublör 5.4 4,329

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 18,999

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 102,389

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225
1996 Suç Dublör 8.1 487,877

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 452,961

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Jüri
1996 Dram Dublör 5.6 14,136
1996 Gizem Dublör 4.8 3,046
1995 Komedi Dublör 6.2 56,978

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Dublör 6.8 22,349

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 10,380

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099
1994 Dram Dublör 6.5 23,614

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Dublör 5.7 9,821
1994 Komedi Dublör 5.3 8,415

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 39,936
Dizi Altyazıları
The Flash (10,314) Better Call Saul (5,914) Fargo (5,126) Lucifer (4,151) Arrow (4,002) The 100 (3,905) Gotham (3,568) 12 Monkeys (2,840) American Gods (2,667) Supernatural (2,562)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017