Giriş Kayıt
Jennifer Lamb

Jennifer Lamb


Dublör, Oyuncu

Jennifer Lamb, dublör, oyuncu. Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Orange Is the New Black (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Lamb Hewitt | Jennifer Hewitt | Jennifer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 320,999

Para Tuzağı
2016 Suç Dublör 6.5 70,665

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 83,919
2014 Aksiyon Dublör 7.0 213,929

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Dublör 7.4 107,246
2013 Komedi Dublör 8.2 217,107

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 568,798

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 99,495

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 479,824

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 280,413

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 75,169

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 115,410

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 256,961

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 76,396

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 53,386

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 102,779
2010 Aksiyon Dublör 5.6 77,637

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 131,742

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 156,203

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 159,053

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 42,667

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Dublör 6.6 155,778

Şüphe
2008 Dram Dublör 7.5 104,860

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 261,907

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 164,430

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 1,811,748

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836
2008 Aksiyon Dublör 6.7 314,630

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 354,344

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 139,599

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 86,417

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 70,005

Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 7.4 90,646
2005 Komedi Dublör 6.4 60,665

Çevirmen
2005 Gizem Dublör 6.4 88,628

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 90,657

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 445,799

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 87,886

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,631

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 66,889

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Dublör 7.6 89,947

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 222,766
2001 Dram Dublör 7.4 157,136

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 42,185

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 239,728
2000 Komedi Dublör 5.5 1,759

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 211,450

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 128,086

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Dublör 7.3 133,838
1999 Dram Dublör 6.8 11,475
1999 Suç Dublör 8.1 57,337

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Dublör 6.9 156,032

Beşik Sallanacak
1999 Dram Dublör 6.9 8,081

Aşk Mektubu
1999 Dram Oyuncu 6.2 30,709

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 72,554

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Gönüllü Rehine
1999 Suç Dublör    

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
8.2 583,787

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.1 140,919

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 5,849
1997 Suç Dublör 8.8 72,250

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Dublör 5.4 4,329

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 19,083

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 103,474

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225
1996 Suç Dublör 8.1 493,194

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 456,910

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Jüri
1996 Dram Dublör 5.6 14,136
1996 Gizem Dublör 4.8 3,046
1995 Komedi Dublör 6.2 57,357

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Dublör 6.8 22,511

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 10,380

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099
1994 Dram Dublör 6.5 23,614

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Dublör 5.7 9,821
1994 Komedi Dublör 5.3 8,415

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 40,192
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017