Giriş Kayıt
Jennifer Lamb

Jennifer Lamb


Dublör, Oyuncu

Jennifer Lamb, dublör, oyuncu. Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Orange Is the New Black (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Lamb Hewitt | Jennifer Hewitt | Jennifer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 362,062

Para Tuzağı
2016 Suç Dublör 6.5 74,134

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 86,069
2014 Aksiyon Dublör 7.0 217,920

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Dublör 7.5 110,157
2013 Komedi Dublör 8.2 225,434

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 579,730

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 100,704

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 487,888

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 284,631

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 76,540

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 117,004

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 261,706

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 77,344

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 54,179

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 104,509
2010 Aksiyon Dublör 5.6 78,405

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 134,007

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 157,815

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 161,573

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Dublör 6.2 43,266

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Dublör 6.6 157,507

Şüphe
2008 Dram Dublör 7.5 106,541

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 266,351

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 167,124

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 1,855,453

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836
2008 Aksiyon Dublör 6.7 319,480

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 361,165

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 141,732

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 87,201

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 70,987

Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 7.4 91,292
2005 Komedi Dublör 6.4 61,376

Çevirmen
2005 Gizem Dublör 6.4 89,603

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 91,972

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 454,913

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 89,101

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,725

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 68,233

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Dublör 7.6 91,186

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 227,156
2001 Dram Dublör 7.4 159,657

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 42,861

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 243,881
2000 Komedi Dublör 5.5 1,759

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 218,359

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 130,685

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Dublör 7.4 136,551
1999 Dram Dublör 6.8 11,475
1999 Suç Dublör 8.1 58,839

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Dublör 6.8 158,350

Beşik Sallanacak
1999 Dram Dublör 6.9 8,081

Aşk Mektubu
1999 Dram Oyuncu 6.2 31,180

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,440

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Gönüllü Rehine
1999 Suç Dublör    

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
8.2 598,317

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.1 142,752

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 6,014
1997 Suç Dublör 8.8 74,158

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Dublör 5.4 4,329

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 19,543

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 104,647

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225
1996 Suç Dublör 8.1 505,362

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 464,153

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Jüri
1996 Dram Dublör 5.6 14,136
1996 Gizem Dublör 4.8 3,046
1995 Komedi Dublör 6.2 58,113

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Dublör 6.8 22,842

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 10,380

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099
1994 Dram Dublör 6.5 24,112

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Dublör 5.7 9,821
1994 Komedi Dublör 5.3 8,415

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 40,843
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017