Giriş Kayıt
Paul LaMastra

Paul LaMastra (76)


Editör, Editör

Paul LaMastra, 29 Mart 1941 Elizabeth, New Jersey, ABD doğumlu editör, editör. Ruby Bridges (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1941
Doğum Yeri: Elizabeth, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul La Mastra | Paul F. LaMastra | Paul Fredrick
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 65 Dram Editör 5.1 310
2006 Dram Editör 5.1 370
1999 58 Dram Editör    
1998 Dram Editör 7.2 610

Kısmetse Cennette
1997 56 Dram Editör    
1994 Dram Editör    
1993 Dram Editör    
1991 50 Suç Editör    
1991 50 Dram Editör 7.4 80
1988 47 Dram Editör 5.7 281
1987 46 Dram Editör    
1986 45 Dram Editör    
1984 43 Dram Editör    
1983 42 Dram Editör    

Laura Mars'ın Gözleri
1978 37 Korku Editorial Department 6.1 6,683

Başkanın Adamları
1977 36 Gerilim Editorial Department 6.8 1,996
1975 34 Korku Editorial Department 4.7 2,231
1972 31 Biyografi Editorial Department 7.1 2,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017