Giriş Kayıt
James Lally

James Lally (61)


Oyuncu

James Lally, 02 Ekim 1956 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. (1996) Kuş Kafesi (1996), (1988) Çalışan Kız (1988), (1994) Gönülsüz Koruma (1994), (1992) The Adventures of Pete & Pete (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1956
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytan Duymadan Önce
2007 51 Suç Oyuncu 7.3 86,106
1999 43 Suç Oyuncu 5.1 4,568

Özel İlgi
1997 41 Komedi Oyuncu 6.0 1,443

Kuş Kafesi
1996 40 Komedi Oyuncu 7.0 67,002

Gönülsüz Koruma
1994 38 Komedi Oyuncu 6.2 12,898
1993 37 Komedi Oyuncu 4.6 10,589
1992 Komedi Oyuncu 8.4 8,180

Şenlik Ateşi
1990 34 Komedi Oyuncu 5.5 18,677

Çalışan Kız
1988 32 Komedi Oyuncu 6.7 44,564
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017