Giriş Kayıt
Padma Lakshmi

Padma Lakshmi (46)


Oyuncu

Padma Lakshmi, 01 Eylül 1970 Madras, Hindistan doğumlu oyuncu. Boom (2003), (2001) Glitter (2001), (2005) Aşk İksiri (2005), (1995) Unzipped (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1970
Doğum Yeri: Madras, Hindistan
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.8 10,741

Neredeyse Mükemmel
2012 42 Komedi Oyuncu 5.8 12,527
2010 40 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 36 Aksiyon Oyuncu    

On Emir
2006 36 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,045

Aşk İksiri
2005 35 Dram Oyuncu 5.5 4,539
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 8,549
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,197
2003 33 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,098
2001 31 Dram Oyuncu 2.2 19,696
1999 Macera Oyuncu    
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,550
1995 25 Belgesel Oyuncu
6.4 920
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017