Giriş Kayıt
Judson Laire

Judson Laire (76)


Oyuncu

Judson Laire, 03 Ağustos 1902 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. The Ugly American (1963) yapımıyla biliniyor.05 Temmuz 1979 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1902
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 1979
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 61 Dram Oyuncu 6.8 1,356
1961 Dram Oyuncu 8.1 267
1959 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 725
1948 Dram Oyuncu 8.0 163

New York Esrarı
1948 46 Suç Oyuncu 7.7 9,237
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017