Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Judson Laire

Judson Laire (76)


Oyuncu

Judson Laire, 03 Ağustos 1902 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. The Ugly American (1963) yapımıyla biliniyor.05 Temmuz 1979 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1902
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 1979
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Dram Oyuncu    
1963 61 Dram Oyuncu 6.8 1,356
1959 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 676
1958 Dram Oyuncu    

New York Esrarı
1948 46 Suç Oyuncu 7.7 8,795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017