Giriş Kayıt
Trevor Laird

Trevor Laird (60)


Oyuncu

Trevor Laird, 11 Temmuz 1957 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1996) Sırlar Ve Yalanlar (1996), (1979) Quadrophenia (1979), (2000) Love, Honour and Obey (2000), (2012) Toast of London (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1957
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Trevor H. Laird
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 8.2 3,179
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 579
2010 53 Suç Oyuncu 6.8 1,892
2009 Oyuncu 6.9 400
2006 Suç Oyuncu    
2005 Macera Oyuncu 8.7 171,884
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,208
2000 43 Komedi Oyuncu 6.5 4,356

Sırlar Ve Yalanlar
1996 39 Dram Oyuncu 8.0 31,576
1991 Komedi Oyuncu    
1987 30 Komedi Oyuncu 5.6 178
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,046
1985 28 Macera Oyuncu 6.2 1,855
1982 25 Dram Oyuncu    
1981 24 Dram Oyuncu 7.2 432
1980 23 Suç Oyuncu 7.7 15,744
1979 22 Suç Oyuncu 7.3 14,666
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,675
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018