Giriş Kayıt
Monique Lafond

Monique Lafond (63)


Oyuncu

Monique de Gormaz Lafond, 09 Şubat 1954 Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. Enigma para Demônios (1975) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Monique de Gormaz Lafond
Doğum Tarihi: 09 Şubat 1954
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Oyuncu    
1995 41 Dram Oyuncu 6.1 52
1992 38 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,340
1991 Suç Oyuncu    
1982 28 Biyografi Oyuncu 5.8 80
1981 27 Dram Oyuncu 6.3 67
1977 23 Macera Oyuncu 5.7 146
1976 22 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017