Giriş Kayıt
Sarah Lafleur

Sarah Lafleur


Oyuncu

Sarah Lafleur, oyuncu. Kara Göl 2 (2007), (2006) Ugly Betty (2006), (2004) Aşka Davet (2004), (1995) Ayın Öteki Yüzü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah LaFleur | Sarah LeFleur
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Göl 2
2007 Korku Oyuncu 3.2 5,262
2006 Komedi Oyuncu 6.6 36,193
2005 Dram Oyuncu 5.5 117

Aşka Davet
2004 Komedi Oyuncu 6.1 38,058
2003 Suç Oyuncu 8.6 1,131
2002 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,146
1995 Animasyon Oyuncu 5.6 59
1995 Animasyon Oyuncu    

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 9,681
1994 Animasyon Oyuncu 7.8 1,144
Film Altyazıları
The Foreigner (9,394) Flatliners (4,674) Beyond Skyline (3,753) It (3,414) The Mountain Between Us (3,383) Dunkirk (2,904) Stronger (2,359) American Made (1,914) Kingsman: The Golden Circle (1,783) Victoria & Abdul (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017