Giriş Kayıt
Sarah Lafleur

Sarah Lafleur


Oyuncu

Sarah Lafleur, oyuncu. Aşka Davet (2004) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah LaFleur | Sarah LeFleur
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Göl 2
2007 Korku Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.6 35,721
2005 Dram Oyuncu 5.5 117

Aşka Davet
2004 Komedi Oyuncu 6.1 36,948
2003 Suç Oyuncu 8.6 1,063
2002 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,146
1995 Animasyon Oyuncu 5.6 59
1995 Animasyon Oyuncu    

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 9,565
1994 Animasyon Oyuncu 7.8 1,144
Film Altyazıları
Kidnap (5,415) Beauty and the Beast (4,776) The Fate of the Furious (2,410) The Boss Baby (1,765) Contratiempo (1,736) The Shack (1,586) Dangal (1,499) The Great Wall (1,210) Redivider (1,079) Get Out (1,054)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,773) Supernatural (4,855) Lucifer (3,961) Better Call Saul (3,510) Fargo (3,418) Into the Badlands (3,377) Twin Peaks (3,347) The 100 (2,223) 12 Monkeys (2,069) Doctor Who (1,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017