Giriş Kayıt
Sarah Lafleur

Sarah Lafleur


Oyuncu

Sarah Lafleur, oyuncu. Aşka Davet (2004) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah LaFleur | Sarah LeFleur
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Göl 2
2007 Korku Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.6 36,102
2005 Dram Oyuncu 5.5 117

Aşka Davet
2004 Komedi Oyuncu 6.1 37,777
2003 Suç Oyuncu 8.6 1,131
2002 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,146
1995 Animasyon Oyuncu 5.6 59
1995 Animasyon Oyuncu    

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 9,681
1994 Animasyon Oyuncu 7.8 1,144
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017