Giriş Kayıt
Stephanie Laffin

Stephanie Laffin


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Stephanie Laffin, casting, oyuncu yönetmeni. Doktor House (2004), Testere 2 (2005), Kara Kaplı Defter (2004), Dokuz Kadın (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.0 274
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 7

Kötü Palyaço
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 3,372
2006 Komedi Casting 5.4 2,736

Dokuz Kadın
2005 Dram Casting 6.8 5,901

Testere 2
2005 Korku Casting 6.6 203,995

Doktor House
2004 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.8 341,336

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Casting 5.3 15,646
2001 Dram Casting 8.7 101,080

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Casting 7.2 126,072
1998 Aksiyon Casting 5.8 1,280
1965 Dram Casting 5.3 5,207
Dizi Altyazıları
Vikings (9,242) Supernatural (3,976) Mr. Robot (3,824) Game of Thrones (3,290) The Big Bang Theory (3,245) Gotham (3,014) Shameless (2,899) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,874) Arrow (2,826) The Flash (1,907)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017