Giriş Kayıt
Stephanie Laffin

Stephanie Laffin


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Stephanie Laffin, casting, oyuncu yönetmeni. Doktor House (2004), Testere 2 (2005), Kara Kaplı Defter (2004), Dokuz Kadın (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.0 274
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 7

Kötü Palyaço
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 3,372
2006 Komedi Casting 5.4 2,736

Dokuz Kadın
2005 Dram Casting 6.8 5,901

Testere 2
2005 Korku Casting 6.6 199,594

Doktor House
2004 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.8 334,481

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Casting 5.3 15,646
2001 Dram Casting 8.7 99,089

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Casting 7.2 124,417
1998 Aksiyon Casting 5.7 1,197
1965 Dram Casting 5.3 5,129
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017