Giriş Kayıt
Stephanie Laffin

Stephanie Laffin


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Stephanie Laffin, casting, oyuncu yönetmeni. Doktor House (2004), Testere 2 (2005), Kara Kaplı Defter (2004), Dokuz Kadın (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.0 274
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 7

Kötü Palyaço
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 3,372
2006 Komedi Casting 5.4 2,736

Dokuz Kadın
2005 Dram Casting 6.8 5,901

Testere 2
2005 Korku Casting 6.6 208,155

Doktor House
2004 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.8 350,226

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Casting 5.3 15,997
2001 Komedi Casting 8.7 103,774

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Casting 7.2 128,378
1998 Aksiyon Casting 5.8 1,311
1965 Dram Casting 5.3 5,308
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018