Giriş Kayıt
Stephanie Laffin

Stephanie Laffin


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Stephanie Laffin, casting, oyuncu yönetmeni. Doktor House (2004), Testere 2 (2005), Kara Kaplı Defter (2004), Dokuz Kadın (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.0 274
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 7

Kötü Palyaço
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 3,372
2006 Komedi Casting 5.4 2,736

Dokuz Kadın
2005 Dram Casting 6.8 5,901

Testere 2
2005 Korku Casting 6.6 195,612

Doktor House
2004 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.8 325,186

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Casting 5.3 15,186
2001 Dram Casting 8.8 96,066

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Casting 7.2 121,383
1998 Aksiyon Casting 5.8 1,181
1965 Dram Casting 5.3 4,987
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017