Giriş Kayıt
Simon Lacey

Simon Lacey


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Simon Lacey, görsel efekt, yapım yöneticisi, oyuncu, yönetmen asistanı. Reaper 1 (2007), The Twilight Zone (2002), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), Cehennemden Mektuplar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Görsel Efekt 8.1 21,117
2016 Korku 7.9 94

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 191,534
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 35,969
2011 Komedi Görsel Efekt    
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
4.4 1,573
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,701
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 47,265
2008 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Korku Görsel Efekt 5.4 2,735

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Görsel Efekt 5.8 7,819

Kılavuz
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 38,060

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,115
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,529
2006 Komedi Görsel Efekt 7.3 4,557
2005 Suç Görsel Efekt    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Dram Görsel Efekt    
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 3,671

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 25,725

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Görsel Efekt    

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,465
2000 Komedi Görsel Efekt 4.0 1,187
2000 Dram Görsel Efekt    
2000 Komedi Görsel Efekt    
1999 Korku Görsel Efekt    
1998 Korku Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,169
1997 Gizem Görsel Efekt 8.1 2,878
1996 Suç Görsel Efekt 8.1 8,015
1995 Dram Görsel Efekt 7.8 8,999
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,451) Assassin's Creed (8,337) Doctor Strange (4,582) Allied (3,991) Moana (2,727) Forushande (2,489) Arrival (2,380) Split (2,356) Lion (1,987) Hacksaw Ridge (1,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017