Giriş Kayıt
Simon Lacey

Simon Lacey


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Simon Lacey, görsel efekt, yapım yöneticisi, oyuncu, yönetmen asistanı. Reaper 1 (2007), The Twilight Zone (2002), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), Flash Gordon (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Görsel Efekt 7.9 30,351
2016 Korku 4.4 827

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 200,424
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 36,479
2011 Komedi Görsel Efekt    
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
4.4 1,573

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 16,125
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 48,901
2007 Korku Görsel Efekt 5.4 2,735
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,719

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Görsel Efekt 5.8 8,226

Kılavuz
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 39,280

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,660
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,962
2006 Komedi Görsel Efekt 7.3 4,557
2005 Suç Görsel Efekt    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 2,313
2003 Dram Görsel Efekt 6.8 3,040
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 3,671

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 26,368

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Görsel Efekt    

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,147
2000 Komedi Görsel Efekt 4.0 1,187
2000 Dram Görsel Efekt    
2000 Komedi Görsel Efekt    
1999 Korku Görsel Efekt 7.1 1,323
1998 Korku Görsel Efekt 5.0 2,211

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 71,655
1997 Gizem Görsel Efekt 8.1 2,878
1996 Suç Görsel Efekt 8.1 8,345
1995 Dram Görsel Efekt 7.8 9,537
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018