Giriş Kayıt
Simon Lacey

Simon Lacey


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Simon Lacey, görsel efekt, yapım yöneticisi, oyuncu, yönetmen asistanı. Reaper 1 (2007), The Twilight Zone (2002), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), Cehennemden Mektuplar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Görsel Efekt 8.0 23,674
2016 Korku 6.8 135

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 192,857
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 36,037
2011 Komedi Görsel Efekt    
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
4.4 1,573
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,701
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 47,446
2008 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Korku Görsel Efekt 5.4 2,735

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Görsel Efekt 5.8 7,819

Kılavuz
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 38,219

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,169
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,682
2006 Komedi Görsel Efekt 7.3 4,557
2005 Suç Görsel Efekt    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Dram Görsel Efekt    
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 3,671

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 25,725

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Görsel Efekt    

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,526
2000 Komedi Görsel Efekt 4.0 1,187
2000 Dram Görsel Efekt    
2000 Komedi Görsel Efekt    
1999 Korku Görsel Efekt    
1998 Korku Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,711
1997 Gizem Görsel Efekt 8.1 2,878
1996 Suç Görsel Efekt 8.1 8,089
1995 Dram Görsel Efekt 7.8 9,057
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017