Giriş Kayıt
Simon Lacey

Simon Lacey


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Simon Lacey, görsel efekt, yapım yöneticisi, oyuncu, yönetmen asistanı. Reaper 1 (2007), The Twilight Zone (2002), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), Flash Gordon (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Görsel Efekt 7.9 28,957
2016 Korku 4.4 827

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 198,873
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 36,459
2011 Komedi Görsel Efekt    
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
4.4 1,573

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 16,052
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 48,580
2007 Korku Görsel Efekt 5.4 2,735
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,719

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Görsel Efekt 5.8 8,226

Kılavuz
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 39,010

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,560
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,658
2006 Komedi Görsel Efekt 7.3 4,557
2005 Suç Görsel Efekt    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 2,313
2004 Dram Görsel Efekt    
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 3,671

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 26,368

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Görsel Efekt    

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,982
2000 Komedi Görsel Efekt 4.0 1,187
2000 Dram Görsel Efekt    
2000 Komedi Görsel Efekt    
1999 Korku Görsel Efekt    
1998 Korku Görsel Efekt 5.0 2,211

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,874
1997 Gizem Görsel Efekt 8.1 2,878
1996 Suç Görsel Efekt 8.1 8,345
1995 Dram Görsel Efekt 7.8 9,432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017