Giriş Kayıt
Deborah Lacey

Deborah Lacey


Oyuncu

Deborah Lacey, oyuncu. (2005) Chaos (2005), (2013) Behind the Candelabra (2013), (1994) Exit to Eden (1994), (1991) The Five Heartbeats (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Deborah Willis Lacey | Deborah Wills Lacey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.9 132,787
2015 Biyografi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 8.0 17,567
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2011 Komedi Oyuncu 7.8 35,658
2007 Dram Oyuncu 8.6 149,311
2005 Korku Oyuncu 6.5 43,957

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 320,229
1998 Komedi Oyuncu 6.8 22,297

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Oyuncu 6.7 13,500
1994 Komedi Oyuncu 4.1 5,626
1993 Fantastik Oyuncu 5.0 5,315

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 35,499

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,598
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,723
1982 Komedi Oyuncu 5.2 2,421
1981 Dram Oyuncu 4.3 199

Beyaz Gölge
1981 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017