Giriş Kayıt
Deborah Lacey

Deborah Lacey


Oyuncu

Deborah Lacey, oyuncu. (2005) Chaos (2005), (2013) Behind the Candelabra (2013), (1994) Exit to Eden (1994), (1991) The Five Heartbeats (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Deborah Willis Lacey | Deborah Wills Lacey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.9 139,857
2015 Biyografi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 8.0 18,323
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2011 Komedi Oyuncu 7.8 36,505
2007 Dram Oyuncu 8.6 153,641
2005 Korku Oyuncu 6.5 43,957

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 329,026
1998 Komedi Oyuncu 6.8 22,610

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Oyuncu 6.7 13,500
1994 Komedi Oyuncu 4.1 5,727
1993 Fantastik Oyuncu 5.0 5,315

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 36,748

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,825
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,775
1982 Komedi Oyuncu 5.2 2,421
1981 Dram Oyuncu 4.3 199

Beyaz Gölge
1981 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (4,823) Kidnap (4,671) Beauty and the Beast (3,228) Contratiempo (1,742) The Fate of the Furious (1,658) Redivider (1,437) Dangal (1,302) The Boss Baby (1,210) The Great Wall (1,092) Get Out (956)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,105) Better Call Saul (6,757) American Gods (6,449) Lucifer (4,816) Twin Peaks (4,482) Into the Badlands (3,864) Supernatural (3,668) Gotham (3,555) Fargo (2,975) 12 Monkeys (2,906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017