Giriş Kayıt
Rody Lacap

Rody Lacap


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Rody Lacap, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Rodolfo Lacap | Rody A. Lacap
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Görüntü Yönetmeni 8.9 3,840
1998 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.4 317
1989 Dram Görüntü Yönetmeni    
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 98
1975 Dram Görsel Efekt 7.9 491
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017