Giriş Kayıt
Dominique Labourier

Dominique Labourier (74)


Oyuncu, Senarist

Dominique Labourier, 29 Nisan 1943 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, senarist. Celine ve Julie'nin Sandal Sefası (1974), Les blessures assassines (2000), La passante du Sans-Souci (1982), İz Bırakmadan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1943
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 71 Komedi Oyuncu 4.5 63

İz Bırakmadan
2010 67 Suç Oyuncu 6.4 1,165
2004 61 Oyuncu    
2000 57 Biyografi Oyuncu 7.1 1,051
1999 56 Dram Oyuncu 6.9 1,827
1983 40 Oyuncu    
1982 39 Dram Oyuncu 6.9 649
1980 37 Dram Oyuncu 7.2 233

Kadınlar Kenti
1980 37 Komedi Oyuncu 7.0 4,473
1976 33 Dram Oyuncu 7.7 806
1975 32 Suç Oyuncu 6.6 137

Celine ve Julie'nin Sandal Sefası
1974 31 Komedi Oyuncu
Senarist
7.8 2,825

Acı Günler
1971 28 Dram Oyuncu 6.7 143
1970 27 Dram Oyuncu    
1970 27 Dram Oyuncu 6.1 28
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,850) Dunkirk (3,960) Stronger (2,778) It (2,194) Mother! (1,486) American Made (1,440) Kingsman: The Golden Circle (1,353) Loving Vincent (1,341) Flatliners (647) The Foreigner (645)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017