Giriş Kayıt
Vincenzo Labella

Vincenzo Labella


Senarist, Yapımcı, Editör

Vincenzo Labella, Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist, yapımcı, editör.

Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Vincenzo LaBella | Vincent Labella
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Senarist
Editorial Department
5.1 310
1995 Macera Çeşitli    
1994 Biyografi Çeşitli    
1982 Macera Yapımcı
Senarist
   
1981 Biyografi Senarist
Yapımcı
5.7 143

Nazaretli İsa
1977 Biyografi Yapımcı 8.6 11,299
1973 Komedi Senarist    

İpucu Yok
1971 Gizem Senarist 6.6 453

Acı ve İlham
1965 Dram Çeşitli 7.2 4,839
1961 Dram Çeşitli 6.6 556
Dizi Altyazıları
The Flash (7,593) Fargo (6,844) Arrow (5,662) The 100 (5,273) Better Call Saul (4,172) American Gods (3,765) 12 Monkeys (3,572) Lucifer (3,505) Supernatural (3,004) Game of Thrones (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017