Giriş Kayıt
Patrick Labbé

Patrick Labbé (46)


Oyuncu

Patrick Labbé, 27 Temmuz 1970 Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu. The High Cost of Living (2010), Les Boys IV (2005), Durham County (2007), (2011) Benim 533 Çocuğum Var (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.6 416
2013 43 Komedi Oyuncu 6.2 221

Benim 533 Çocuğum Var
2011 41 Komedi Oyuncu 7.3 13,808
2010 40 Dram Oyuncu 6.8 1,824
2009 Dram Oyuncu 7.3 45
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,166
2005 35 Komedi Oyuncu 5.0 606
2004 34 Biyografi Oyuncu 6.7 323
2002 32 Komedi Oyuncu 6.8 260
2001 31 Komedi Oyuncu 5.6 918
2001 Gerilim Oyuncu 8.3 229
2000 30 Dram Oyuncu 7.1 130
1998 28 Komedi Oyuncu 6.1 1,228
1998 28 Dram Oyuncu 6.7 484
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017