Giriş Kayıt
Benoîte Labb

Benoîte Labb (85)


Oyuncu

Suzanne Berthe Benoîte Labouret, 10 Temmuz 1905 Paris, Ile-de-Fransa, Fransa doğumlu oyuncu. Nous sommes tous des assassins (1952) yapımıyla biliniyor.04 Mart 1991 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Suzanne Berthe Benoîte Labouret
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1905
Ölüm Tarihi: 04 Mart 1991
Doğum Yeri: Paris, Ile-de-Fransa, Fransa
Diğer Bir İsmi: B. Lab | Benoiste Lab | Benoîte Lab | Benoïte Lab
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 57 Aksiyon Oyuncu 6.4 241
1961 56 Aksiyon Oyuncu 5.9 226
1954 49 Komedi Oyuncu 7.0 174
1954 49 Macera Oyuncu 5.4 92
1952 47 Dram Oyuncu 7.3 209
1950 45 Dram Oyuncu 7.1 117
1949 44 Dram Oyuncu 6.8 45
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017